Здраво, дали некоја има правено нифти тест во Гинекаликс минатата недела? Дали имате добиено резултати? Јас правев минатиот понеделник, сеуште нема ништо. Гледам останатите добивале многу побрзо резултати
Резултати има за 7-10 дена . Јас правев во понеделник , резултати добив следниот четврток . Без паника
Kasnaat ovoj pat so rezultative. Jas pravev vo 09.06 vo petok, uste ne sum dobila rezultat. Mi rekoa do kraj na ova nedela. Mozno se vo odmori pa malku po bavno ide rabotata tamu
Ајде другарка те чекам со убави вести, отварам да видам до кај си. Нели порано правеше?? Која недела си?
Поарно правев, но днк фрагментација беше ниска. Овој месец по трет пат се боцкам, и уште чекам резултати.
Има на некој што му се јавиле за резултатите? Или ќе ми речат дојди по 4 пат Овој пат ги претераа сите граници.
Mene mi se javija deneska. Mi rekoa deka nema dovolno fetalna dna vo krvta, i deka pak treba da dadam krv. Premnogu revoltirana sum. Barav da mi gi vratat parite nazad
Izgleda ova vo praksa im e od prvo bockanje da ne davaat rezultati. Poveke od mesec dena cekam rezultati. Tri pati bev.
Ne mi izgledaat voopsto seriozni. Pocnav da veruvam deka ne mu se mozda i verodostojni rezultatite. Ne e ova normalno. Jas primam kleksan aj, ama uste edna clenka sto ceka za rezultat mu kazale deneska deka nema dovolno dna vo krvta, ona ne bese vo kleksan. Mene mi rekoa minimum 12 saati bez kleksan da bidam, jas bev okolu 20 saati i pak istoto ispadna. Sto ako pak davam krv i se povtoruva istoto? Ke pocekame da rodime nie da dobieme tolku vazni rezultati. Daaa ne zborim za cenataaaa
Ete kaj mene ispadna istoto da se povtoruva. So izgovor ne e do nas, treba da dojdete povtorno. Za lepi oci da ne mi go pravat testot. Cekam poveke od mesec dena, samo dusickata mi znae kakvo e iscekuvanjeto.
Vikni gi na telefon neka ti dadat odgovor. I te molam bas izvesti ne dali konecno gi dobi rezultatite ili pak ke se povtori. Posto planiram da gi pratim u trista .. ako pak ispadne isto kaj tebe. izvini za izrazot
Istiot odgovor i za mene denes.. krv dadov na 06.06, denes e 23.06. 14 rabotini dena za da mi kazat deka nemalo dovolno dnk frakcija. Tri ipol nedeli. Pa dobro koja e verojatnosta na site da ni dadat ist odgovor? Najgolema verojatnost e deka site ne lazat i kojznae kade ni gi zasutkale primerocite. Jas ne sum na kleksani. Znaci totalno sum razocarana od neprofesionalnosta na Ginekalis, plus nacinot na odnesuvanje im e katastrofalen. Em kasnea nedela ipol, em koga da se javev na telefon se ponasaa sprema mene mnogu vulgarno, duri ne me ni prasuvaa koj pacient se javil, tuku vednas so pokacen ton mi velea da mi bile gotovi rezultatite bi bila iskontaktirana. Bidejki tolku bezveza se ponasaa na telefon, jas pocnav da ja kontaktiram na viber devojkata sto mi se javi i sto mi zakaza termin na pocetok. Taa pa tri nedeli me laze, celo vreme vika rezultatite se procesiraat, rezultatite treba da se verificiraat, rezultatite pominuvaat niz posledna faza, a vcera mi rece deka nemalo rezultat so sindrom, ama deka denes kje mi se javat. A denes ispadna deka nemale rezultat voopsto. Ja prasav sto tocno procesirale prethodnive nedeli koga nemale dovolno podatoci za nisto? Zarem ne trebalo za vakov rezultat da izvestat mnogu porano? Im kazav deka se cuvstvuvam totalno izmamena i deka ne davam pak krv, parite da mi gi vratat, zosto dodeka dadat rezultat jas vekje 6ti mesec bi bila. Uzasno se osekjam kako site vas, sramota vaka da lazat. Ne mi e za parite (iako treba da mi bide, ic ne se malku), kako ne im e niv sram koga za bebinja se raboti?
Исто и тука истиот одговор. Не примам никакви терапии или апчиња. Ми земаа крв на 9ти. Ова е за пријава во пазарна.