Јас ако и утре не добијам одговор планирам да се консултирам со адвокат.Ако има основа на која би можела да ги тужам би ги тужела.
Еден најдобронамерен совет за сите. Барајте си ги парите назад. Три пати ме боцкаа, чекав повеќе од 10 работни дена, и на крај ништо.
Ми ги вратија, со образложение дека се случувало да биде днк ниска. Со изговори дека примам по два клексани, па разредена ми била крвта. Ме маткаат за резултатите денес, утре ќе бидат, до 16ч,ќе ви се јават и никако да се јавеа.
Ме расонија да ми кажат резултат од нифти и дека очекувам ќерка - а јас десет дена не спиев од нетрпение, сега нема да заспијам од возбуда, на крај нема спиење од болки. На кратко, да си заборавам на спиење уште од сега. Фала на Гинекаликс на тренингот, со резултат утре и "диплома за храброст и спремност" чекам
Леле што збориш Јас мн позитивно искуство имам со нив за 6 дена ми јавија рез.. сега па се чудам дали се веродостојни резултатите . И мене ми рекоа дека у хонк конг испраќаат ....
Истово и јас си го помислив јес да за 10 дена ми јавија, мн чекав ама др.сè беше ок, е сеа за резз се подзамислив
Ginekalix ne gi isprakjaat veke primerocite vo Hong Kong , tuka izigravame ekperimentalni gluvci samo sto mi potvrdi gazdata na telefon. A negovite vraboteni 100 pati gi prasav dali gi isprakjaat vo Hong Kong. Da da da gi isprakjame i tamu i tuka gi ispituvame. Ne se lazete zatoa ova se se slucuva po 3 pati krv da ni zemaat, poso ne znaat kaj teraat!!! Jas im pobarav original rezultat od Hong Kong za sto dobiv odgovor nemame da vi pratime zasto tuka gi ispituvame!!! A vrabotenite 1000 pati gi prasav dali se isprakja tamu primerok! I doticnata da ne ja imenuvam GLAVNA na laboratorijata koga po vtor pat mi zemaa krv i posociv ve molam dokolku ne gi isprakjate tamu ne mi zemajte po vtor pat krv ne sakam da me lazete vratete mi gi parite samo i dobiv odgovor ne jas moralno vi potvrduvam deka gi isprakjame i tamu i tuka gi ispituvame i jas licno ke vi pratam original rez od hong kong i sea PRC NEMA.
Za NAREDNITE STO SAKAAT DA ISPITAAT NIKAKO DA VE LAZAT VO GINEKALIKS , BIDEJKI ZA ISTITE PARI MOZE DA SI ISPITATE VO OSTANATITE LABORATORII KOI STO ISPRAKJAAT PRIMEROCI VO KALIFORNIJA , Germanjja itn. NE SE LAZETE LABORATORIJATA TUKA POCNALA DA RABOTI OFICIJALNO VO APRIL 2023, ne BIDETE KAKO MENE DA VE LAZAT SAMO ZA VASI PARI I DA GLUMIME EKSPERIMENTALNI GLUVCI !
Dobiv rezultat, ama dzabe koga mi kazaa deka ke mi pratat originalen rez od Hong Kong i sea ne prakjaat, jas ne im veruvam na ovie rezultati, da sakav da ispituvam tuka ke si otidev vo Sistina ili Avicena barem kaj sto im veruvam poveke…
Mene vcera mi se javija so rezultative. Mnogu kasno na vecer. Mene mi kazaa deka rezultatite se obrabotuvaat tuka no sorabotuvaat zaedno so Hong Kong. Vtoriot pat koga mi zedoa krv mi kazaa deka ke se prati direktno vo Hong Kong. Iskreno ne veruvam deka pratile nesto nekade. Sega gi dobiv i jas rezultatite ama ne znam kolku verodostojni se iskreno.
И јас конечно добив резултат по второ давање крв во Гинекалис. Иако си реков дека нема да дадам втор пат, ме убедија за уште една шанса. Но, тоа што ми е чудно е што на резултатот имам датум на земен примерок од првото давање крв, како и наведената гестациска недела е кога прв пат им дадов крв. Дали ова значи дека до сега ми ги процесирале примероците дадени пред повеќе од еден месец? Дали за џабе ме викнаа по втор пат да дадам крв? Фетална фракција на резултатов е 17.5%, а на телефон кога ми ги соопштија првите резултати (дека нема резултати) ми кажаа дека е помалку од 3.5? Искрено, тотално не ги препорачувам.
Ее тоа е миличка, лани ги праќаа во Хонк Конг, сега тука ги обработуваат. Ама гледам по групата има многу незадоволни членки. Многу не одговорни. Дотичната главна на лабараторија, пола саат ме убедуваше дека и по трет пат знае да се јави ниска ДНК.
Мислам дека се водат по датумот кога прв пат земале крв,а ја работат епруветката што ја земале по втор пат за да се покријат они бидејќи се неспособни и не успеале од првата да извлечат ДНК.Можно е да имаат некаква контрола од Хонг Конг каде што претходно ги испраќаа за обработка и како што јас успеав да сватам треба од таму да добијат дозвола за самостојна работа.Мислам дека поради тоа самите си се покриваат,а ние си се нервираме.
Se slusnav i so gazdata, tolku bese drzok i aroganten i koga mu kazav deka ke gi tuzam za ova dobiv odgovor deka i on ke me tuzel za se sto moze da se tuzi, za zamaranje za nez so se iznakaza
Avicena ги испраќаат како што знам во Кипар за Систина незнам а за ова сум сигурна зашто другарка правеше и имаше резултати за 8работни дена
Lugje jas veruvam deka se tocni, samo so ili cekaat povekje da se soberat pa gi obrabotuvaat, ili nekoj drug problem imaat nez. Ne e vo red kako i da e, pari ti zimaat a za rezultat ke cekas koga niv ke im tekne. @Kolumna i ostanati , za kolku vreme dobivte rez, juni sto ve bockaa?