Ова е ваша претпоставка или може да се потврди некаде? Зошто ова е сериозен прекршок и измама. Не може да е иста сума од 40000денари доколку се праќа во Хонк Конг примерокот или доколку се обработува тука. Исто така барав на сајтот сега никаде не можев да најдам информација дали се праќаат во Хонг Конг, мислам дека тоа треба да стои во целиот пакет за да ја знаеш услугата што ја плаќаш...а највеќе ми е криво што не го добивме документот со наши податоци каде се потпишуваме при давање крв, затоа што таму ги пишува реалните услови на што се согласуваме, а верувам никој усно не ни кажал само не брзаат потпиши и да го приберат кај нив...
Само што ми потврдија од нивната лабораторија дека тука се работи крвта и дека наводно ги испраќаат во Хонг Конг да им ги верифицираат т.е. да им потврдат дека биле точни.Изгледа чекаат да им се собере група од повеќе пациенти за да ги испратат таму.А пошто овие од тука очигледно не се оспособени да го работат ова и по 3 пати земаат крв зашто не знаат да ја изработат се прави хаос и за жал ние си губиме нерви.
A zasto koga gi prasuvas dali isprakjaat vo Hong Kong ti vikaat da da i tamu i tuka gi isprakjame primerocite, zasto ima potreba da lazat? Zasto od koga pocnaa sami da ispituvaat na site po 2-3 pati ni zemaat krv?? Zaso se za veruvanje? kakva antireklama si napravija uzas.
Ne e pretpostavka samiot gazda mi kaza sabajle. Rezultatite sto gi dobivaa moi drugarki pred 2 god i ovoj denes sto go dobiv nemaat vrska eden so drug. 100 pati prasav dali gi isprakjaat rez vo hong kong i 100 pati dobiv odgovor da da da za denes koga nemaa veke sto da mi kazat i koga nemaat rez od tamu najdrsko na telefon mi bese kazano pa ne gi isprakjame veke vo hong kong od kaj da ti pratam rez koga tuka gi ispituvame
A prethodno bea tolku uverlivi deka gi prakjaat tamu tolku so moralna odgovornost tvrdea da da tamu gi isprakjame da da, jas ke go napravam istoto testiranje uste ednas na drugo mesto.. zasto ne mozam mirna da bidam nikako, toa si se moja oduka, a za vakvite ko niv nikoj vise da ne im stapne tamu, ima gospod gleda.. i samiot gazda ima deca, mnogu mi e zal ama ima gospod i ima karma za ova sto go pravi. Jas ne mozam da mu sudam na nego ama koa ke si ja zatvori laboratorijata eden den ke se svesti so pravel..
Jas vecer treba da se vidam so mojot advokat da ja raskazam cela prikazna kako bese sto bese i da vidam sto ke me posovetuva. Dokolku spremam tuzba, ako saka nekoj da mi se prikluci neka mi pise vo poraka cisto za da go spodeli istoto iskustvo, koe i te kako ke zavrsi rabota na sud. Poveke da ne se lazat i drugi zeni.. za nasi pari koi makotrpno sme gi zarabotile i trgnale na strana, nekoj da te laze? plus stom ne gi isprakjaat vo Hong Kong testot treba da e mnogu poeftin, ne moze ista cena i tuka ako go ispituvaat i vo Hong Kong ako go isprakjaat.
Јас првиот пат се изначекав. Крв дадов на 06ти јуни, а ми се јавија на 23ти јуни да одам пак да дадам крв (14 работни дена). Вториов пат дадов крв на 26ти јуни, а денес 4ти јули добив резултат (7 работни дена). Плус уште се чудам зошто го има првиот датум на резултатов од денес. Значи дефинитивно се тешка превара.
Мене денес ми јавија резултати дека е девојче. И кај мене стои првиот датум на зимање крв. Инаку ако на некој му треба формуларот што го потпишав вториот пат може да го најдете на следниот линк. https://www.gravidklinikken.dk/wp-c...IFTY-Test-Request-Form-and-Inform-Consent.pdf
Dali vi ispratija rezultat od Hong Kong? Mene ne mi dadoa da potpisam nisto pri vtoroto zemanje na krv
Me zamislivte sega za nifty, iako jas pred 3 godini koga pravev za sinceto isto taka bev mn nezadovolna posle 10 den mi kazaa deka nema dobolno dnk pa pak mi zemaa krv pa pak cekav uste 10-12 dena,uzas dodeka mi stasa rezultatot.Sega gledam ushte poloshi se.Nekoj da ima istrazuvano da pise poveke za razlikata pomegju prenatalanite vo mk i sho mislite za toj vo avicena?
Jas bi napravila Panorama Test da imav uste ednas da izberam. I iskreno mnogu se kaam sto ne go pravev toa, tuku za 100 evra poevftino tolerirav i trpev maka dolgo vreme od ginekaliks.
Разгледајте го и верифај како опција. Во Жан Митрев земаат крв и се праќа во Америка. Јас за двете деца го правев. И многу се коректни во однос на презентирање на информациите. Јас исто бев со антикоагулантна терапија (клексан+аспирин секој втор ден) и ги прашав за тоа, по консултација со лабораторијата за клексанот ми рекоа нема проблем, само аспиринот ако можам за секој случај да го прекинам неколку дена.
Koj drug test e so pogolem spektar na ispituvanje osven ovie od Ginekalix sto nejkam ni imeto da im go spomnam veke, dali imate slusnato nekoe iskustvo so Acicena? Gledam i oni imaat pogolem spektar na ispituvanja. ili Panorama Verifi ne gi razbiram bash so koj test kolku raboti se ispituvaat i koj e podobar