Види Qualified на biosafe е примерокот во Милано мислам се испраќа има повеќе пакети најскапиот е 740 евра и сите хромозоми и микроделници ги испитува имаш и од 690,640 и 590 пакети јас лани кога правев се мислев меѓу овие и нифти и на крај се одлучив за нифти тогаш имаше промоција 600 евра беше и задоволна бев за 6 дена ми стигнаа резултатите нифти го правев лани во јуни месец и уште тогаш ми кажаа дека ќе почнеле во Македонија да го прават нема да ги праќале во Хонг конг.
Zdravo idni majki. Dali nekoja trudnica ceka rezultati od BioSafe od Qualified test ,ili da kaze nekoj kolku vreme cekavte? Rekoa 5-7 dena no seuste gi nema... Pa kako i sekoja trudnica pocnaa misli da me jadat
Во март правев Нифти и доле на документот стои име на кореецот кој го читал резултатот и адреса на лаборатпријата во Хонг Конг. Видете дали има такви податоци во пратениот пдф.
Јас го правев минатиот месец. Во вторник дадов крв и следниот вторник имаше резултати. Можеш да ги исконтактираш, сигурно ќе ти кажат кога ќе бидат готови. Со лесно, се ќе биде во ред. ❤️
Devojki od 19ti juni uste nemam rezultat od ginekaliks. Ke puknam od nervoza. Pak se javiv sabajle, ne bile stignati, ke vi se javime, istiot odgovor sekoj den. Mi ide da im otidam da gi rasutiram tamu. Ima li uste nekoj volku da kasni? 3 nedeli vekje. Ziti 7 dena.
Ве читам и се чудам, значи нешто чудно се случува со Гинекаликс, порано не беше вака. Јас правев минатата година во мај и имав резултати за помалку од 7 дена. Другарка правеше во февруари Нифти исто имаше резултат за околу 6 дена. Очигледно имаат некој проблем сега. Реацирајте си, затоа што не е во ред. Налет парите ама нервозите...
Zosto ko sto sfativ, od April 2023 tuka gi pravat ispituvanjata. I ocigledno ne se sposobni. Da gi prakjaa, do sega ke gi imavme. Nema sto da se reagira, sekoj den vrtam, badijala. Treba da im otidam da si baram pari nazad, i pak da se bockam na drugo mesto. A vekje 14 nedela sum (11 bev koga mi zemaa krv). Nervozi u pm.
Izvini ama mora da ti dadam gresen sovet. IDI KARAJ SE SO NIV. Zakani mu se deka ke gi prijavis, baraj da ti dadat kopja od dogovorot i kazi mu deka ke zemes avokat. I baraj gi parite nazad odma.
Мене ми земаа крв на 16ти јуни и уште немам резултат.Ако и денес не ми се јават јас ќе одам таму во понеделник и ќе си ги барам парите назад,ако треба и со адвокат...
Ke idam i jas ponedelnik. Ni testiraat nervi. Ne e vo red posebno za tolku vazen i senzitiven test sto e vremenski znacajno koga ke go dobies. Se znae za sto se pravi.
Ова им е бројот од лабораторијата 02 2030 424,на мене ми рекоа дека денес треба да им стигнат резултати.Ако не ме известат до крајот на денот во понеделник во 8 часот ќе им бидам пред врата.
Ако до 15ч,не ти се јават барај ги ти. Така јас направив, ме лажеа до 12,па до 15ч, за на крај ниска Днк.
Мене ми рекоа дека податоците се обработуваат, кога ќе им стигнат резултати одма ќе ме бараат без разлика дали е сабота или недела, ама не можеле да кажат со сигурност кој ден, може и од понеделник