Ги нема уште...јас за да не се стресувам дополнително си реков ќе ги очекувам околу 1ви август бидејќи на 19ти ги пратија, па ќе видиме
Јас во понеделник треба да правам, најодлучна бев за Авицена, заради широк спектар на испитувања а солидна цена, но повеќе доктори и пријателка од ману ми сугерираше дека немам потреба да правам повеќе од основен пакет со додатно плус анеуплодии, мене најбитно ми е за Даун да направам. И сега не знам, се ставив во мисла.
Погледни ги пакетите од панорама тестот имаш да одбереш од четири варијанти. Јас лично се одлучив за основен пакет. Ги добив истите совети како и ти а пред тоа секако правев и прв скрининг.
Ништоо...викам ај може до вечер маж ми почна да е нетрпелив да им ѕвонел Се надевам до вторник ќе се јават цел викенд во мисли пак, среќа денес контрола си пројдовме супер е бебче па полабава сум.
Еве ги точно 10 денови, супер е се со бебо одлични резултати. Ме прашаа каде сакам оригинал да земам во понеделник ќе ни испрателе може ќе има и дневник ќе те известам балонот чекаме да стигне
Женче кој пакет го правеше,јас планирам quilified 90 што е 640 евра плус имам ваучер од плодност 100 евра,па ме интересираше да не знаеш дали може да се плати на рати или не?
И јас тој го правев, може на рати, јас одбрав на 3 рати. Резултати рекоа за 5 работни дена, па ќе видиме
Ladies, некоја да правела нипт во Биосејв на qualified? Рекоа резултати за 5 работни дена, денес е 5тиот ама ги нема да се јават нешто, да споделите искуство.
Zeni dali nekoja od vas ima slusnato da niffty test izleze los a aminocinteza da pokaze deka e se vo red?