Мене ми пишаа 5-7 работни дена и баш им нагласив дека убаво конкретно го прашав агентот за колку дена ќе бидат готови и дека ми одговори за 5 раб дена односно една недела а сега ми пишува 5-7 работни дена.Ама реков ќе почекам до утре ако не ќе се превземаат правни мерки.Доколку чита тука некој преставник од био сејв да знае дека сум многу сериозна бидјеќи сопругот ми е адвокат
Точно така,катастрофа не знам што да кажам... многу неодговорно.Мене денес ми е 6ти работен ден а утре 7ми ако нема до утре резултати во петок одам за скопје,не ги оставам така.Не знам жената што ги чека 13 дена зошто не се консултира со адвокат,не може да се зафркаваат со нас за наши пари
Не знам што им стана, кај мене де помина во ред. И тоа пред 2ри август ми земаа крв и јас баш го прашав дечкото дали и втори спаѓа во тие 5 раб дена и ми рече да, зошто 2ри лај нив е работен така што океј дојдоа резултатите, ама еве сега потфрлаат вака
И јас баш имаше убави коментари за нив и затоа се одлучив.Со првата бременост со нифти катастрофа сега пак со овие,многу ми е нервозно
jas imav ubavo iskustvo so niv, rezultatite gi dobiv tocno na 5ti raboten den od bockanjeto..i ne znam sto e presudno za toa koga da gi dobiete rezultatite.
Presudno e bidejki prestavnikot kaza tocno za 5 rabotni dena i vcera cel den bev so telefonot vo raka,isto i denes da ne se javat.I mene da mi pristignea na 5 tiot den ke bev zadovolna ama koga nema da pristignat ppcnuvas da si pravis trista filmovi vo glava dali e se vo red
јас во јануари правев во био сејв, на петтиот работен ден ми се јавија. скроз ве разбирам што сте нервозни, мене да ми каснеа така ќе им идев во канцеларијата кајшто плативме.. додека чекав стварно беа можда најстресните 5 дена во мојот живот
Здраво, само да споделам супер впечаток од Авицена, Верагене, резултатите пристигнаа на 7 ми работен ден од боцкањето. Внимателни, љубезни, подарок дневник за бременост и балон за gender reveal доставен по договор за време и место. Топла препорака.
Здраво идни мамички. Само да споделам искуство и можеби некому ќе помогнам. По направена приска ме испотресоа дека резултатот е со биохемиски ризик Т21 1:228. Од страв и паника го направив nifty тестот на гинекаликс. Резултатите испаднаа супер, а искуството со Гинекаликс одлично. Резултати по само 8 денови (вкупно работни и неработни). Значи едно големо НЕ за приската и веродостојноста на податоците, туку само добар скрининг.
Здраво идни мајки. Кој пренатален тест би ми го препорачале, ќе ве замолам да споделите ваше искуство.
Здраво на сите...Потребно ми е ваше искуство, правев nifty тест и на него е детектиран еден од половите анеуплоидии, па за сигурност ќе треба да правам амниосинтеза. Дали некоја членка имала вакво искуство ?
Amniocenteza mi e zakazana za 05 septemvri. Seuste ne odluciv dali ke ja pravam, mi rekoja radi priska ness ne bea br taman pa da napravam. Konsultiraj se so poveke doktori.