Јас сум задоволна од се таму. Пристап, резултати точно на време, балонче дневник за трудници и усб со резултатите плус да ги имаш на 3 начини (оригинал, усб и мејл). Опфаќа многу а пристапна цена
Kolku brzo rezultati. Jas panorama pravev se bockav minatiot cetvrtok, uste nemam nisto Doktorkata (geneticar) mi napomena deset rabotni dena, koga kje imaat rezultati kje mi pratat.
Iskreno toa mi bese presudno pri nosenje na odlukata, da imam brzo rezultat zosto stvarno cekanjeto e ubistveno.
Да прашам Авицена дали испитувањата од инвазивниот тест тука ги прават или ги праќаат некаде ? И дали ви кажале доколку примате клексани да немате примено 24 часа претходно ? Во Авицена ми кажаа да немам примено 24 ч пред тестот а во BioSave не ми напоменаа ништо ? Јас се мислам помеѓу тие две лаборатории
Јас примам клексан два пати денот, не примив 12 часа клексан. Никој не ми кажа за 24 часа, а баш прашав. Некогаш нема врска, но да не се ризикува најдобро е 24 часа без клексан и аспирин.
Najdobro javi se i dogovori se Moze kje ti napravat ponuda koja ti odgovara Jas uste cekam rezultati, aman vekje.
vo cetvrtokot na 14 sep mi zemaa krv. Dosea 7 rabotni vklucitelno i denot na zemanje krv, a vkupno 11 dena. Ne e voopsto prijatno cekanjeto. I uste koga se javiv da ne slucajno stignaa, mi kazaa, ama vi kazavme deset rabotni dena.
da. Vo ponedelnikot. (Mislam deka uste vo petokot vecerta im stignaa) Rezulatite se ok, 5% fetal fraction so dva kleksani bez pauza ili skokanje od kleksanite.