Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Неи Пори - Грција

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од DirtyQueen, 29 јуни 2011.

1. theunforgiven

theunforgiven Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2012
    Пораки:
    1.804
    Допаѓања:
    3.141

Па... Имам одено на повеќе различни места во Грција. Од сите тие места-Неи Пори ми беше најкатастрофално. Од многу аспекти... Едноставно, не ми остави впечаток на убаво туристичко место, какво што јас сакам. Ниту имаат фини супермаркети, ми личи на поствоено место, како да објаснам не знам. Одбивно ми е. А надувани цени. Пример, Лептокарија е во близина, Платамона исто... Платамона би ја избрал, ако веќе морам да бирам помеѓу тие 3 места. Иако, не би никаде во тие што ги споменав.

2. IvvaNeo

IvvaNeo Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2022
    Пораки:
    213
    Допаѓања:
    420
    Тука се фамилии Македонци, Срби, Романци исто како на краците, не е за младинтуку за фамилии со мали деца и лежерен одмор. Нема за вечерни прошетки освен една улица, плажата е песочна, плитка… има продавници за сувенири такви работи ама ништо посебно… Сум била оддамна пред 7-8 години можи на фамилијарен одмор ама искрено сега би одбрала на краците отколку тука

На theunforgiven му/ѝ се допаѓа ова.
  3. FlowerMarija

FlowerMarija Активен член

Се зачлени на:
    2 мај 2024
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    164
    Мене ми е преубаво широки плажи, улици, тоа што нема голем маркет е минус, но многу близу е Лептокарија за Лидл. Цените освен за сместување се многу коректни за разлика од други места. Јас сум тип што не сака бучни места така да затоа ми е топ местото. Опуштена прошетка навечер, во ресторан и дома хахахаха. Платамона не сум била, а Лептокарија не ми се допадна воопшто.

На theunforgiven и lovely91 им се допаѓа ова.
  4. FreeToGo

FreeToGo Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2014
    Пораки:
    1.176
    Допаѓања:
    1.674
    Има голем маркет, само не е од познатите ланци :)

5. forumce

forumce Форумски идол

Се зачлени на:
    22 февруари 2017
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    39.756
    Кој е тој? Кај се наоѓа?

6. FreeToGo

FreeToGo Популарен член

Се зачлени на: