Дефинитивно не размислувај. Неа Пори. Мој предлог ако е за фамилијарен одмор тоа е совршено место, чиста вода огромна песочна плажа. Прекрасно место
А за млади како е во Неи Пори? Значи не барам некој бурен ноќен живот ама да има каде да се излезе на кафе на коктел, ресторани за јадење и некоја дискотека има ли.
Нејќам да се курчам и да изигравам строгоќа и да се глупирам затоа што секој може да си пише шо сака и кога сака, ама стварно е 100 пати пишано за тоа и на темава и во другите. Ресторани и кафичи имаш во секое место во Грција, тоа да ти е јасно. Дискотека во Неи Пори мислам има една, а може и ја нема. Не е баш за млади, особено не за друштво.
3 евра возрасни, а 2 евра деца. Со тоа што со истата карта можеш да се вратиш назад, само доколку не излезеш во Платамона од вовчето.[/ доста скапичко било, машала, 3 навака, 3 натака, 6 евра за едно шеткање
Многу доцна реагирам, срамота еве ви бројче од мојата фина газдарица каде радо би отишла и догодина. Спојлер +302352042493 Попи, и знае српски
nova sum na forumov. temava me zainteresira. pred eden mesec se vrativme od nea pori.imam 2 god since i bas za nego bese se ubavo.plazata pesocna,moreto,blizinata na apatrmanite,ima luna parkovi. edinstveno nesto za koe drug pat ne bi otisla se komarcite.sin mi fati alergija od niv.gi koristevme site mozni sredstva za zastita autan,citrogala,raid spirala za vo dvorot ama nisto ne pomagase. ako doprva treba da odite barajte nekoe pojako sredstvo za zastita i ubavo pominete si.
Само што се вратив од Неи Пори.Од планираните 10 дена,испаднаа само 6.И тоа заради комарците и жешкото време.За една вечер бев искасана повеќе од 80 пати.И заради нив никогаш повеќе не би отишла таму.Пробував со секакви средства и пак цела искасана. Инаку плажата беше многу убава,долга и песочна.Исто така ми се допадна тоа што има каде да се шета на вечер,а не само да седиш во апартман.Исто така убаво е што апартманите се сите во близина на плажата. Како и да е,преубаво си поминав,без разлика на комарците.
За комарци следен пат ќе си купиде прво, РАИД за во штекер со 60 дневна трајност (околу 300 денари) ГАРАНТИРАНО ПОМАГА, второ, Аутан фемили кер спреј, и ќе си немате гајле. Ние бевме со бебе и не бевме ниту еднаш каснати.
Ја има дискотеката,ако може така да се нарече,колку само кружевме околу неа со мм,ама кај да влезеш со две деца,неоди....
Јас бев на одмор во Неи Пори и се вратив пред 5/6 дена. Одам таму на одмор веќе 5 години заедно со семјеството. Местото е совршено, плажата, морето, преубаво е! Можеби е најпогодно за семеен одмор, но за разлика од претходните години имаше многу повеќе млади. Има две дискотеки, има доста кафичи ама сепак за одмор со друштво подобро е Лептокарија на пример. Јас сум многу задоволна и од местото и од луѓето, а да не ги заборавиме згодините момчиња што си престојуваат во сопствените вили и си одат на плажа кај 10 саат, абе милинаа
Кате а како се движат цените за студио за 2чцените на лежалките на плажа и цените на пијалоците во кафичи на пример еве пиво....и дали има многууу комарци ?
За комарци ние се мачкаме со Аутан и гајле немаме. Цените не се нешто високи, што знам... средни онака како кај нас, а за лежалки не знам не забележувам колку плаќаат
Гледав на Google Earth и Неи Пори, Лептокариа, Олимпик Бич и Паралија се една до друга, само ме интересира дали доволно блиску за да шеткаме пешки од една на друга плажа, не знам за кое место да се одлучам од прилика беа како што ги пишав горе, сега не зборам за шетање од Неи Пори па до Паралиа зашто нормално е далеку имаш 2 места пред да стигнеш до третово, туку милсев на пример пешки од Паралиа до Олимпик бич, некако бликсу ми изгледа ама пак да прашам. Ko pita ne skita
Извини, а која е цената од ден и со колку кревети е собата? Оти мене конкретно ме интересира за 4ца...
јас оваа година,на 13 август,со моите планираме да одиме во неи пори. читав што сте напишале за местото и се надевам дека ке си поминам убаво.
Местата не се така блиску за да се шета по плажа, нема ниту пристап. На пример, Неи Пори е веднаш до платамона, но сепак по плажа не се оди. Инаку за сместувањето каде што бев имаше студија 2+1 и имаше за 4ца. Цената варира секако од сезоната и бројот на ноќевања...
girl1985 , а на пример ние планираме 9 нокевања да седиме ? колку отприлика ке биде цената ? фала однапред
Јас се вратив вчера од таму и си поминав многу убаво за 9 дена платив 175 евра приватен смештај си бараваме никако преку агенција одете нема да зажалите
Ние за предсезона (крај на јуни) плативме по 15еур за 10ноќевања. Студиото беше 2+1, ние бевме двајца возрасни со бебе.
Јас ке одам на 17 во Неи Пори, ми кажуваа дека било многу убаво а и ефтино, плативме 280 евра 10 дена