1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Некои прашања не заслужуваат одговор

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од imorena, 9 февруари 2011.

1. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Мене ме ириртира -
    -Колку плата земаш?
    И тоа од човек што ти дошол првпат на работно место и сте размениле две реченици од кои третата е ова прашање. Никогаш не им давам точен одговор бидејќи ако е мала платата ќе глумат дека те сожалуваат, ако е голема ќе ти завидуваат и на крај ако е некој поупорен одам дотаму што му велам дека не му правам математики за примања и трошоци за дома му, па нека не ми прави ни мене :emo: .

-Кога ќе се мажиш?
    Па ми фалеше уште твоето одобрение, |( .

-Што има ново?
    Исто од некој со кој дотогаш само на поздрав сум била, чекај малку кога го исцрпивме меѓусебно старото па сега новото дошло на ред?! :^)

-Што те нема?
    Исти случај како погорните па кај тоа треба да ме има - во твоето видно поле, |( !

На Trendafilka, Phyramide и julie77 им се допаѓа ова.
  2. temelkoska1

temelkoska1 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    има неколку такви прашања кои буквално не заслужуваат одговор
    на пример ми се јавуваат на домашен и ме прашуваат кај сум (глупости) :^)
    или дојдени другарките да ме викан а овие
    Со кој ќе излегуваш? Каде ќе одите?(ќе застаниме и ќе стојме на едно место) Што правевте? Убаво си поминавте?. Друго Стана?Си дојде? или влегува восба и прашува дали сум си легнала. Исто навиката на другарка ми да праша дали пуштен ми е звучникот додека одам по улица. :@ :@ :@

3. lattie

lattie Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    204
    Најмногу ме иритира кога сите соберени дома вечерно време седат во дневна а јас само што с еприбирам дома и ќе влезам во дневна и ќе ми рече мајка ми :Се врати? или коа се спремам за искачање во купатило и како ќе ме прашаат што права

4. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.601
    Уште не најде работа, а?
    |(
    Повеќе од очигледно, секако дека уживам седејќи дома ко некој пензионер, фала на прашање.

5. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Колку плата земаш? |( Колку ќе ми даде газдата... понекогаш и едно евро доволно ми е :D
    Ама ти се зафркаваш бе ? не скржав ми е газдата :D

6. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    -Што ти е? -Ништо
    -Што има ново? -Ништо
    -Како помина на работа? Добро |( (никогаш не коментирам за работа, ниту се жалам ниту се фалам)

7. Isabel

Isabel Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    1.597
    Допаѓања:
    2.430
    Колку плата земаш?
    За кого ќе гласаш?

8. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Полна соба гости, а јас брзам да искачам и мајка ми место на само да ме праша она пред сите - Кај ќе одиш?- Со кого ќе одиш?- Кај брзаш?- Зошто одиш?

Или кога некој ќе ми се јави на телефом и по 6 пати во 3 минути ќе ме праша што има ново, а јас одговарам- ништо!

Завршивте со школо?...а оно 25 јуни!

9. i.am.me

i.am.me Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2010
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    127
    Поглупаво од ова - амин!
    Како живееш без фејсбук? |(

На browneyes_, cresa-jagoda, La.Reina.Del.Sur и 3 други им се допаѓа ова.
  10. MonNy.B

MonNy.B Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    36
    Се враќам за викенд од град и како секогаш мајка ми будна ме чека да дојдам и следи бура од прашања
    Кај беше? -На Марс мамо! Со кого беше? -Со сите! Пијана си? -Не, дрогирана сум едвај ја погодив куќата за малку кај комшиите ќе влезев! Знаеш ли колку е часот? -Незнам не го познавам! Кој те донесе? -Го викнав дедо да ме испрати до тука! Беа ли со тебе (и ги набројува цело друштво)? -Не, сама бев! Со тебе ли беше дечкото? -Не, со швалерката го пуштив вечерва! Кај е сестра ти? -Сестра ми ја видов таму пливаше по Сушица со жабите (Сушица е река во Кичево)! Зошто не си дојдовте заедно? -Оти ја зедов со мене ама ја изгубив по пат ваљда во некоја шахта пропаднала а јас не сум приметила...И ДАЈ ВЕЌЕ ОСТАВИМЕ ДА СИ ЛЕГНАМ!!!!
    АМАН ВИШЕ! :@ |-) :envy:

На LuDaChA22 и Sara123 им се допаѓа ова.
  11. blonde.92

blonde.92 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    34
    си го зедв домашниот телефон до комшии :)
    со бабите највеќе ме нервира: чекај баби стој мајка му и татко му од каде се ? а дедо му од кое село е ? ааа ај прашај го од видевци дали е ??

12. Zoza

Zoza Истакнат член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    792
    Допаѓања:
    297
    како оди ли врската (оди ете ја кај Хрватска е веке ) :lol:
    ајде кога ке се мажеш :^)
    и како убаво ли ти е со него (па ако не ми е ке бидам ли со него? |( )
    абе тебе ти дава да јадеш овој твојот-дека ослабнета ( не ставил пасворд на флижидер )
    како се запознавте со дечкото? :tmi: (седни баш сакав да ти раскажам)
    ке се јавам на мама и прашање: јадеше ли? (не чекам да дојде да ме нахрани неспособна сум)

врв на се една втора братучетка на татко ми кога дојде кај нас (а јас доле само што бев дошла) и ми вели како бе таму колку плата зимаш мореее блазе си ти ке си ги земаш и твоите таму туку ние како ке живеме овде....и ја морав да и дадам одговор (немаше да бидам јас ако не и дадам) зимам 4000 евра плата (а не работам :lol: ) да сега им градам кука на моите во Словенија баш покрај морето до крај на година ке се таму ( а нема веза нормално нити планирам да дојдат таму а и несакам) како вие ке живете? |( ич не ме боли пи*ка за вас а и не ме интересира...следи коментар: ее тоа ти е вика слеп да не прегледне :o

после недела дена шетаме и срекаваме една роднина и вели леле шо си и зборела на Бета бе на пола фамилија се пожали од тебе :rofl: :rofl:

13. patika19

patika19 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    115
    Допаѓања:
    54
    Многу се нервирам кога некој ќе ми рече Кај си ма? :@ :@

14. unstoppablemind

unstoppablemind Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2011
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    11
    Од моето одд. се нервирам кога едно девојче ми рече-ШТО ТИ Е?

15. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Како факултетот, како иде, ти остана нешто, до кај си???

Е од ова се ежам, забораваат луѓево едно битно правило „Не прашувј студент како му е со факултетот, ако треба сам ќе се пофали“ :) , до кај сум, што сум, како сум е небитно тие што треба да знаат до кај сум, знаат, а вие фино лепо кога ќе треба ќе ве викнам на дипломска, ќе дојдете сега не досаѓајте :swear: .

16. Elennaa

Elennaa Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2011
    Пораки:
    4.161
    Допаѓања:
    14.170
    Хахаха, е ова ми заличи на сестра ми, ако имаме гости, она си седи во соба, за да не ја прашаат. :tmi: :P

Иначе, мрзам кога ќе ме прашаат:
    Некој што не ме знае:
    Што има ново? А демек знаеш што има старо а? |(

17. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Си имала дечко до сега?
    Колкава плата земаш?
    Што работат мајка ти и татко ти?
    Како мала ме прашуваа ЗОШТО НОСИШ НАОЧАРИ :@ :@

18. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Хахахаххаахахахахааахахахахаххахахахаахахахахахахахахахахахахахаахаххаахаахахахахаахаахахах последното ме изнасмеааааааааа хаахахахахааахаахахахахахахаахах обично старите така прашуваат кога немаат ориентација со датумите :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

19. BubeFeminka

BubeFeminka Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    70
    мразам прашања од типот, каде ќе одиш вечер? аа а со кого ќе излеваш??

следна категорија, како на факултет??/ и чекај сеа мене не ми е јасно уште колку испити имаш од оваа година??? аааа а од минатиот семестар???? а тој испит кога планираш да го пријавиМЕ (мислиш они ќе го пријават)

следна категорија од кога имаш дечко??? а кога ќе го донесеш да го видиме??? а шо учи он? и како се запознавтее???

и уште многу следни категориии...едноставно кога не ми е денот и како си?? МИ СМЕТА...

уффф што сум комплициранааа :D :D :D :D :D

20. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    Кога ќе сретнеш некој на улица/а скали итн коа ке ме праша ее шо праиш?? :devil: :devil:
    Одам шо праам. Незнам мн дебилно прашање и секогаш викам само еее ;)
    И кога некој зајадливи баби ќе ме прашаат жива ли е баба ти, а они постари од неа :(
    И коа бев помала сите комшии ме прашуваа, а мајка ти колку плата зема?? бог да чува пре љубопитни жентурачи, не се грижат за сопстениот живот туку за туѓите :@

да да забораив, ИСТОТО прашање? и дополнително а зашто го избириша?? Ич к*р да не те боли ;)
    Извинете на безобраности ама мн се напињам на тоа прашање.
    Како да животот завршува без фб. Проста маса :@

На La.Reina.Del.Sur му/ѝ се допаѓа ова.