Мене не ме нервира: Имаш ли дечко? Туку: Како е дечкото? Ако кажеш супер, одма им светнуваат очи и почнуваат да гњават кој е, колкав е, од кај е, што учи или работи, кога свадба (поготво ова) А ако кажеш немам и сите го прават овој израз као демек не се секирај, убава си, млада, студирај, најди си работи па после барај си дечко. Не ти треба сега
И КАЈ ИСКАЧАТЕ НАЈМНОГУ? (луѓе кои не си ги видел 100 години и очекуваат некој чудесен одговор, кога 5 места се вртат што се вика низ цел град. Нејсе, им кажуваш... и...) Леле, па таму нели е тапа?
А да те мажевме? готвиш, чистиш...таман си за мажење. Кај ќе одиш? Со кого? До колку ќе останиш?...(и после толку години татко ми сеуште се понаша со мене како со детенце малечко) Што правевте? Сношти си се вратила во 5, со што си дојде ?.... и ред други вакви работи од кои ми е преку глава
Убедливо моите комшии водат! Ме гледа во влез и ми вика 'а не си ти на одмор?!' И што да одговорам на тоа
Доаѓам дома, и мајка ми: -Дојде? Е не, дух влезе во куќава . Кај ќе идеш? ко божем јас знам кај ќе идам. Што правиш, што има ново? Да не имаш дечко? Да бе, 2 ги имам, знаеш.
Локација-дома Улоги- Јас и глас од другата страна на слушалката -Ало? Еј, Линн, кај си? - ... (се шетам со фиксниот по населбава ) -Стана? -... ( не бе шо ти е, од сон ти зборам ) -И шо си праиш? -Еве добра, ти? - Ништо седам
во предигра сте и те прашува "Do you wanna do it"? е не само се заебавам послем секс те прашува "did you enjoy it"? во моментот овие ми се две најглупи прашања
неее, најникакво прашање ми е кога ке се вратам од некаде мајка ми секогаш ме прашува дојде? е не бе мамо уште сум таму не глеаш?