*можда бил/а уклучен/а од мобилен и се шетал/а стварно. И да, ме гледа дека сум дојдена пред неа стојам, си дојде? Не. Надвор сум уште, сакаш да се шетаме? Да, мамо нормално дека си дојдов.
Учеше денеска ? Не оди боса на плочките ќе настинеш Многу гола одиш дете . Што ти е ? Игнорираш се правиш на Тошо и после 10 обиди се додека не исхистеришам , не е очигледно дека нејќам да кажам Контактираш со бифшиот (а знаат како се заврши ) ... А да да кафе пиеме секој ден . Како на факултет - Шарено во продолжение ... А ги исчисти сите испити или има некој мој совет е сите во Јуни . Не го побарав советот а ако ги имав расчистено ќе се пофалев и без да прашаш .
немаш нешто за учење? како си помина денес? (пред излегвање) чекај!! ела да те видамм..ее добро..кај ќе одите??кога ќе се вратиш -.- како со дечкотоо? кога сум легнала да спијам..спиешш???
прашање кое сигурно не заслужува одговор е кога ќе ми заѕвони некој накај 3 по полноќ и ќе ме праша што правиш...па сигурно ја орам нивата
Е многу ги мразам прашањата околу мажачки и за тоа како тоа сеуште сум невработена .И мене сега пред брзо ми пиша една школска од средно(омажена е и има детенце).Вика сеуште ли си во врска со И.? Не викам уште во прва година на факс раскинавме.Е ајде кога мислиш да се омажиш?.И велам кога ке одлучам ке те поканам на свадба...А како тоа сеуште немаш најдено никаква работа?.Да бе феномен е,синкир само јас сум невработена ооо ептен ми е интересно дома да седам...
кога на фејзбук ке ме прашат ''може да знам која си'' па доброо не гледааш ли име презиме ти пишува божее глупи
Кога ќе се видиш со некого случајно низ град, и ќе ти рече: ,, Кај си бе,, -Во Индија, човече кај сум... пред тебе
Што правевте денес на школо? (и секој ден истото..) Да не го заборавиме прашањето од типот: Па кај си бе ти кај се изгуби?
Најјако ми е кога баба ми ми вика: -Ааааааа, ама ти си се знаела со на филан внукот, школски сте биле! Ами зашто не ми кажа? -Аман бабо, од кај ти е па сеа ова? -Па како од кај ми е, јас на времето многу се дружев со баба му, заедно сме играле како деца! Вчера на пазар се видовме (успат, ми кажува дека таа другата купувала компири, зелка и кромид), таа ми кажа. На баба ми дефинитивно најмногу и успева да ме остави без текст...
Имаш дечко? Најглупавото прашање... Па и да имам за мене имам, мој приватен живот што на некој што ретко го среќавам да му објаснувам за тоа... А да, и тоа со факултетот се сложувам
Ауф колку го мразам прашањево, се напнав прегеска: Сакаш да ти наредам некој дечко? Ми се иде тогаш тие личности да ги мавам со чаша! Они да ми најделе бе. Како да не сум способна сама да си најдам! аааах
Уште малку па ќе дипломираш нели????? или пак Kако на факултет?? Алооо бре студент не се прашува како на фаултет, да му било добро сам ќе се пофалел
А мор, немаш некој дечко најдено?? Имам, двајца и плус една девојка фатив. Задоволни????? Тато: Ам не подпрочитвиш за утре? Не знам јас кога треба да прочитам и да научам, тој треба секој ден, дури и за викенд, да ме прашува на секое.
Мајка ми: И Шо праевте на школо??? и шо можи да прајме Againn Мајка мии: И ти после овај не си фати некојј друг??