-А, сонце, ти кое одделение беше?Осмо?! -Не, втора година средно сум. -Аа значи ти не си исто годиште со ќерката на комшиката на Лиле(?).Абре таа од сега од мала со дечковцки,пих срамота, срамота!Некња ги видов овде по уличките... и нормално следи: -А ти имаш дечко??!?!
- Работиш? - Не! - Е зошто? Зошто некаде не аплицираш, па што пробај си Уф од ова веќе ми е прекуглава оти овој народ не сфати дека си седам дома не по моја желаба, чиниш мене вака без работа ми е убаво. А веќе фирмите можат да синаправат колекции од мои апликации за работа
Не прочитаф сите што сте напишале ама повекто прашања сто ги прочитав и мене ме нервираат а има уште едно незнам дали е спомнато , кога некој ти се јавува на фиксен и ти вика Ало кој е на телефон... .. Па ти се јавуваш мора Да знаеш кај си завртел , јас треба да те прашам КОЈ Е НА ТЕЛЕФОН???
Како со дечкото? - Шо ви е гајле бе како со дечкото? И кога некој ќе си фати дечко, бомбастичното прашање : Како се фативте? - Е така, купивме штипалка за салата и цк,цк.. тееееееееееее...
Каде тие дечково вечерва да не сте скарани?тоа кога си во врска а не сте излезени заедно ало бре што тие гајле па и да сме скарани и да не сме или ти чекаш потврден одговор да се израдуваш на туѓа несреќа ако си сингл Дечко имаш ли ?Што чекаш уште што не си фатиш веќе дечко каков таков не пребирај многу или сакаш јас да ти најдам ?ти ќе ми кажуваш дали да прибирам или не е ајде ќе се залетаме во првиот мрсулав дечко што ќе се најде на патот па како некој да не е способне да си најде дечко или си нашле нормален дечко за нив па сега и за другите гајле мислат
-Колку ти е просекот на факултет? ( колку и да е мој е на никој не го дадов) -Уште одите со дечкото? Не ви се здосади? (прашање со завидлив глас) жими се некој ден ќе им речам: Не, не ни се здосади а на мајка ти и на татко ти интересно ли им е 20 години во брак? Нив не им се здосади?
sekoe prasajne zasluzuva odgovro bez razlika kakvo a ako ne saksh da odgovorish samo kazi en sakam da zboruvam na taa tema
Стануваш наутро и не ти се зборува "Абе,што ти е ?" Што може бе луге да ми биде во 6:40 наутро Ииии Уште тој го сакаш? Како не ти здосади?
си доаѓам од школо и мајками : Сине си дојде? Не, не си дојдов. -.- Или со кој ќе одиш надвор?! -.- Со терористи.