Мајка ми: Цеел ден седиш пред компјутер..?!?!?!?!?! Да бе мамо , пробав јас и од позади компјутер.. ама ништо не се гледа..
хахаха мене дефинитивно од такт ме вади кога на пр.излезена сум во дискотека и ке ми се тупне некој си никаков и ја за откачинела ке му речам ИМАМ ДЕЧКО (у превод одјеби)и он на тоа МА НЕМОЈ А КАЈ ТИ Е? и не сфаќа дека не ме интересира.еднаш ми се случи кога еден ме праша ПА ЗАШТО НЕ Е СО ТЕБЕ му реков ке дојде кај и да е.и после пола саат доаѓа клапчото и вика ЕЕЕ ШТО ЛАЖЕШ МА НЕ ДОЈДЕ
Кога некој кој може да го сака само мајкаму, и тоа само кога имаат гости, ќе ти дојде во диско ќе ти рече: А дечко имаш? А кој ти е? Како се вика? или уште полошо А сакаш да играш со мене? wtf?! па не гледаш дека рецка не ти мавам Или па некој само што ќе помислиш дека е "вистинскиот" и таман пред да се бакнете ќе ти рече "А невина си?" или "Колку дечковци си имала пред мене?" а како тоа пред тебе? па ти не си ми дечко (и едноставно ти станува жал за времето потрошено со него наместо на фемина на форум )
помала си ..треби ти прва да пишиш (на чат) е тоа најмногу ме нервират што правиш бе? каде ќе одиш? ај да одиме наваму натаму а? -.-' што ќе гледаш? кај си ма? "ма" -.- кога стана? глупо прашање .. како помина денес на школо? ... уште малце сте нашколо аа хм? а почнавтее на школо сега ќе учите такаа? ...... ааа дада све сакаш да знаеш и не ме интересира школото бе -.- -.-
кога ќе излезам негде и некои ропаци ме прашуваат дали имам дечко,ќе им кажам дека имам и тие одма,кај бил,како се викал,ова она на тоа веројатно ќе следи едно добро тепање со зборови
Те гледаат во влезот или надвор и ти поставуваат прашање: Што правиш? И што да му одговориш сега? Или пак, Кај си? В река на глаа.
Кај нас тоа е начестото прашање Ама ние си имаме соодветен одговор Спојлер Кочански муабет: -Шо праеш? - Ништо те. Ти шо праеш? - И ја те.
дечко ми има една баба што нон стоп ме прашува „како на факултет,па уште колку испити имаш ..и мажот и ко ке ја слушни,ке почне да ја кара..„амор не се прашуваат студенти за вакви работи,ако сакаш прашај ги нешто друго ако не остај ги младите,не се мешај кај не ти е место„ врв..најинтересно е шо човеков е 80 години,секоја му чест п.с извинете ако сум оф
Уффф многу ги има. Најмногу ме нервира кога во 6:30 мајка ми ќе почна со глупавите прашања. Стана ли сине? Е нели гледаш дека сум станата. После следува Се наспа ли сине? А јас наможам да стасам до купатилото. Исто така имаш ли дечко? А и и имаш кажано (21212 пати) дека немам дечко, ама ајде. А ова прашање најмногу ми е поставувано од една пријателка на мама и од комшиите, е тогаш експолдирам од нервоза. Спојлер ( шо ги боле нив, нека си гледат за нивните деца) Или па некој на фб шо прајш? и шо да му одговорам на тоа на фб шо можам да правам. Кога одам кај баба ми... Гладна ли си, не бабо.... по 100 пати те прашува, ама ајде постара е како да не и возвратам убаво. Дедо ми кога доаѓа кај нас: Цел ден си на компјутерот дојди да се видиме, остај го да одморе, го жалам тој ком.(како човек да е)
Незнам за друго ама кога ме праша некој работиш ?? - а знае дека не работам, и јас нормално, не сеуште не работам, и одма сожалувачки и "утешен одговор'' - Ах жално, џабе учевте бе деца, џабе трошевте пари, тешко е за вас, многу е тешко . АМАН МА ЗА ТВОЈТЕ ДЕЦА ДА НЕ Е ПОЛЕСНО СО ОСНОВНО ШТО СЕ АААААА, НЕ ПОМИНАА 20 ГОД ОД ДИПЛЛОМИРАЊЕТО,немам 70 лета па да немам надеж дека нема да се вработам,
Врв на нервозата моја е кога ќе си легнам и таман ме фатила дремката ете ти ја мајка ми влегува и вика „Легна, мамино?“ Или кога ќе станам и ете ти ја „Стана бе, злато?“ Не бе, мамо, така ти се чини, се е до психа, ти мислиш дека ме гледаш станата ама јас уствари не сум
Вака делумно е прашање и сите знаат дека е реторско ама па не да ме вади од такт немам зборови шо зборвиш !?
Двете најглупи и најпоставувани прашања се: Како школо/факс?; А дечко имаш? И тука следат одговорите: Пааааа школото добро, иде некако, ќе биде.; Дечко немам, ама има време ќе си фатам и јас. Жити се бе ? Али врв е мајката на една другарка. Цитирам: “Абе имате ли вие дечковци, зашто сте вака сами, млади, убави, ако има некој дечко ајде донесете го на ручек да го запознаеме, па летоска ќе правиме скара на летниковецот, што не искочите да шетате во град, ех да ги имам вашите години дома нема да се приберам, што е проблемот зашто не си фатите дечковци? Не ви се свиѓа никој или нема дечковци во градов ? Ве гледам и неможам да ви се изначудам вака убави а без дечковци.Ццц деца ќе си ги барате годините назад“ -Тоа е тетка ххххххх (а во себе )