Nisto ne doadja tuku taka i ne padja od nebo,nekogas samite si pravime greski i samite sme vinovni zosto nie taka,ima del sto se veli da e taka pisano no nekogas mora i samite da se potrudime malku za da ja najdeme ljubovta,ja ima za sekoj no treba da se najde
Dali imas dadeno sansa na nekoj da ti se priblizi,za da se sluci ljubov ili za pocetok mozebi prijatelstvo treba da dades sansa na nekoj...pozz
Последнава година и јас немам среќа во љубовта и сум сингл, мислам дека и коронава влијаеше со ситуацијава па девојкиве како да се уплашија да се зближуваат ... Еве ви ситуација што ми се случи .. Искочив со една девојка на кафе саат време си правевме нормален муабет(друго ништо немаше), тогаш не бев вакциниран и она ми кажа додека не се вакцинирам нема да искочи пак со мене ( по што нели веројатно ке дојде до бакнежи и веројатно си помисли да не се зарази така ) ... Јас не сакав тој период да се вакцинирам бидејки имав прележано 2-3 месеци претходно и чекав да помине време , плус и мое право е дали ке се вакцинирам ... Иначе сега сум вакциниран ама она веќе си има друг дечко ... Не се каам , сметам дека девојката не треба така да уценува , еве девојки пишете дали сум бил во право ...
На неа не ѝ беше до тебе, да ѝ е било до тебе сега би била со тебе. Не знаела која причина да каже, па сега ја рекла таа причина.
И се допаднав на девојката , и до дома со кола прифати да ја однесам виде дека сум океј дечко , ме молеше да се вакцинирам буквално со денови на инстаграм , но не прифатив и крена раце од мене ..
Не се залажувај, не знаела на друг начин како да те откачи. Таа што е заинтересирана за некој не се откажува туку така, а плус и одма си фатила друг, мислам дека тоа се ти кажува.
Не е уцена, пандемија е и некои луѓе сакаат само со вакцинирани да се дружат пошто им е страв. Како што ти имаш право да не се вакцинираш, така и таа има право да не излегува со невакцинирани, пошто здравјето е поважно од се друго. Ништо страшно, ќе најдеш друга
Еве девојката погоре пишала па нејќе вакциниран , таа што искочив сака вакциниран , крајот неможе да ви се фати .. Девојката треба да бара нормален културен дечко , а не вакциниран или невакциниран .. И после зошто сум сингл , стварно и девојкиве претеруваат со чест на исклучоци ...
Не е тоа муабетот. Тоа е веќе за во темите за корона и вакцини. Муабетот е дека може девојката смета дека вакцините се единствен излез од пандемијава и може мисли дека е неодговорно да не си вакциниран. Не е битно дали е во право или не. Битно таа така смета и толку.
Озбилно ти кажувам дека таква ми е вољата. Како ќе функционирам јас со него? Он ќе сака да излегуваме а јас нема да можам никаде да одам.
Па неможам јас лично да кажам за мене дали сум цвеќе , нека си одлучат девојките кога ке ме видат .. Ама прво и основно е да бидеш нормален човек , да имаш некоја култура на однесување па тоа со вакцините според мене е на крајот бидејки секој си има свое мислење .. Јас не те осудувам твое право е , ама па чудно е што ти па сега не сакаш вакциниран , ај таа некако ја сфатив може се плаши ама па ти од што се плашиш ако е вакцинирам дечкото тоа нема логика ...