Немам среќа во љубовта...!!

Discussion in 'Сингл' started by lovelygirl1, Oct 10, 2012.

1. BlackMistery

BlackMistery Популарен член

Исто и јас. Дури со вакцинирани другарки контакт изгубив, не па со дечко да беше вакциниран. Ќе ме тераше и мене да се вакцинирам, а јас не сакам и нејќам некој да ме убедува во нешто спротивно. Ќе имаше кавга беспотребно.

Со овој што се гледам сега двајцата сме невакцинирани, по дома само се гледаме и стварно има разлика. Кратко се гледаме месец и нешто, не е ни сериозно, но ми одговара зошто не ме тера да идам некаде со лажни сертификати како што ме тераат другарки.
    Паметно размислуваш. Се надевам ќе заврши лудилово, многу влијае на љубовниот и социјалниот живот.

2. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Конечно да ме разбере некој. Стварно ми е мака многу.

BlackMistery likes this.
  3. AAKG

AAKG Популарен член

Не ти ни биле другарки штом сте изгубиле контакт поради вакцина.
    И моето друштво пола на пола сме со вакцинирање но сме цело време заедно.
    То било рачка само да се отргнат одтебе било другарки било дечко.
    Твое е право дали ќе се вакцинираш или не а другата страна то треба да го почитува. Ако несакаат, ајт,има и други.

Hisha, Guns N` Roses and Glowy like this.
  4. Stark

Stark Форумски идол

Јас па таман се токмев сеа да ти се додворувам, ама ништо, утре одам на 3та доза вакцина. :(

Summerbaby and Lavender4 like this.
  5. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Ќе ти смета ако не можам да излегувам? :D

6. Stark

Stark Форумски идол

Никако за се има надополнување и разбирање. :P

7. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Тогаш може

Stark likes this.
  8. Mongolka

Mongolka Истакнат член

Ќе комуницираш 3 недели со него од сабајле до вечер, ќе споделите секакви приватни работи, ќе се создаде хемија и кога ќе дојде ред да се видите ќе ти рече: Еј, па јас ќе се селам, ти пишував онака пријателски.

Ма иди у курац, нит пријателка, нит жена да не видиш.
    Лажговци.

9. Nagdza

Nagdza Истакнат член

Sluchajno ja otvoriv temata da vidam shto se pishuva vo istata, i realno se zaprepastiv kolku ogranichen, prost, losh narod sme. Shto vi se deshava u toa mozocite, so chast izuzetci sekako, pa pravite podelbi megju vakcinirani, i ne vakcinirani, sekoj si ima pravo na svoj izbor i sekoj so svoe razmisluvanje,ovaa sakala nevakcinirani, ovaa vakcinirani,koga se raboti za ljubov ne treba da se pravat podelbi megju narodot, koj shto saka kje si praj,a i ako ste dovolni pametni valjda imate sfateno do sea deka pandemijava e iscenirana i deka tie shto go stvorija virusot tie lek ni prodavaat i u celiot toj proces se pretvaraat deka im treba vreme za reshenieto koe vekje go imaat, eve jas nevakciniran i ne planiram,ne znachi deka ne bi prifatil nekoja vakcinirana, dokolku ja zasakam ili mi se svigja ili ima nekoja hemija pomegju nas, abe kakva saka neka e, ako treba Romka ili Albanka neka e, a za eba*** vakcina ne doagja u obzir da bide prichina preku koja ne bi ja prifatila, togash shtk kje rechete vie koj pravite podelbi, dali bi se fatile so nekoj shto vodi bitka so zlochudni bolesti, kakvi lugje sme nie Makedonchistata, kakov mentalitwt poseduvame, abe nekoj ako te saka i saka da mu/i bidesh del od zhivotot kje te prifati takov kakov shto si, duri i alkoholichar i narkoman i kockar i shto i da si, a i sekoj si znae za sebe,i sekoj si odgovara za svoite postapki, po se izgleda vekjinom ste deca u grupata pa zatoa delite od vakciniran do nevakciniran, a koa vekjr sme kaj vakcinite, zashto tie shto se vakcinirani pak se zarazuvaat i prenasaat i umiraat, edinstvena razlika pomegju vakcinirani i nevakcinirani e toa shto nevakciniranite nemozhat da umrat od vakcinata, onaka se e isto,eve jas kako antivakser,dokolku zasakam nekoja, ako saka 5 dozi neka ima primeno, nema da i se mesham u nejzinata postapka i kje ja sakam i takva, neznam shto vi se deshava.... I neka ne vi praat filmovi i ne ve vozat deka radi vakcinata ne se fatile so vas,ne bidete ogranicheni ko balkoni, pozdrav do site, ne se navreduvajte, ne go kazhyvam ova so losha namera, samo probuvam da vi pomognam da imate malku poshirok spektar i da gledate niz poinakva prizma kon rabotite, sse najdobro i da dozhiveete site uspeh na sekoe pole, i mnogu srekja da ve prati, i zdravje da imate pred se.

@ceci11 and Tea678 like this.
  10. Boy Mkd

Boy Mkd Истакнат член

Не ни требал да пишува ако нешто нјеќел со тебе , многу лошо од негова страна .

Konfetka and Ane_na_Bisera16 like this.
  11. Mongolka

Mongolka Истакнат член

Сум му пополнила време да не се осеќа осамен. Пријателот.:@

12. Boy Mkd

Boy Mkd Истакнат член

Батали го , ке си најдеш подобар ..

Ane_na_Bisera16 and Mongolka like this.
  13. The Kole.MKD

The Kole.MKD Активен член

Немам среќа во љубовта...!!..
    Не знам веќе дали е ова доволно за да се опиша мојата љубовна состојбата, постојано се обидувам да воспоставам контакти со девојчиња, се убаво почне... Комуникација, разговори на повеќе теми, запознавање... И на крај остане само пријателски, нз зошто така ме гледаат девојчињата.
    Не знам колку може човеч да верува во судбина дека мора да е така. Или е до среќа.
    Понекогаш кога видиш какви клошари што ни најмалку не ги почитуваат жените имаа девојка, се разочарува човек.
    Много пати, еве веќе сум 30+ год. се прашувам што е правилен начин за да најдеш девојка што е мирна, културна, фина, паметна.. И дали таква сака некој што е како неа или бара нешто што е спротивно..
    :smirk:

Mongolka likes this.
  14. Beemo

Beemo Истакнат член

Почни со тоа што нема да се расфрлаш со термини како 'клошари' за луѓе од други врски, невкусно звучи. Свесни сме дека има секакви машки и женски, ама тебе ти е најбитно да работиш на себеси и така ќе инвестираш во потенцијална долга и стабилна врска.

15. anggell

anggell Форумски идол

Дали тоа значи ако ти биде жена, и ако не сакаш да се вакцинираш ќе те остави?
    Да и било до тебе немало така да постапи, ти си и се допаднал ама и нејзиното однесување е еднакво на 0.

Ane_na_Bisera16, Boy Mkd and Nagdza like this.
  16. 020

020 Нов член

Па ајде чим сме сите несреќни тука во љубовта дај со некој да си се усреќиме. :$

x-MajaEsposito-x likes this.
  17. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Само што сакав да ви дадам таков предлог. :D
    Има машки и на форумов, постои и чат, дајте р'чнете малце запознајте се, не се знае кај лежи среќата. :)

020 and Kimberly11 like this.
  18. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се согласувам.
    Ако сака некој нека ми пише, само сериозни ве молам.

020 and x-MajaEsposito-x like this.
  19. benzema

benzema Активен член

Tebe te cekaa...

20. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Пола се фејкови 100%
    Само на постари ( не у рил лајф години) членови верувам.Ама искрено не знам дали би се запознала лично.
    А има некои вака физички што си се интереснички.Ама не. Security is priority number one

Glowy, Angie1432, Elf and 2 others like this.