Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Немам среќа во љубовта...!!

Дискусија во 'Сингл' започната од lovelygirl1, 10 октомври 2012.

1. BlackMistery

BlackMistery Популарен член

Се зачлени на:
    16 октомври 2013
    Пораки:
    702
    Допаѓања:
    1.352
    Исто и јас. Дури со вакцинирани другарки контакт изгубив, не па со дечко да беше вакциниран. Ќе ме тераше и мене да се вакцинирам, а јас не сакам и нејќам некој да ме убедува во нешто спротивно. Ќе имаше кавга беспотребно.

Со овој што се гледам сега двајцата сме невакцинирани, по дома само се гледаме и стварно има разлика. Кратко се гледаме месец и нешто, не е ни сериозно, но ми одговара зошто не ме тера да идам некаде со лажни сертификати како што ме тераат другарки.
    Паметно размислуваш. Се надевам ќе заврши лудилово, многу влијае на љубовниот и социјалниот живот.

На Elf, Kimberly11, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.678
    Допаѓања:
    25.239
    Конечно да ме разбере некој. Стварно ми е мака многу.

На BlackMistery му/ѝ се допаѓа ова.
  3. AAKG

AAKG Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2019
    Пораки:
    1.196
    Допаѓања:
    1.393
    Не ти ни биле другарки штом сте изгубиле контакт поради вакцина.
    И моето друштво пола на пола сме со вакцинирање но сме цело време заедно.
    То било рачка само да се отргнат одтебе било другарки било дечко.
    Твое е право дали ќе се вакцинираш или не а другата страна то треба да го почитува. Ако несакаат, ајт,има и други.

На Hisha, Guns N` Roses и Glowy им се допаѓа ова.
  4. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.773
    Допаѓања:
    19.590
    Јас па таман се токмев сеа да ти се додворувам, ама ништо, утре одам на 3та доза вакцина. :(

На Summerbaby и Lavender4 им се допаѓа ова.
  5. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.678
    Допаѓања:
    25.239
    Ќе ти смета ако не можам да излегувам? :D

6. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.773
    Допаѓања:
    19.590
    Никако за се има надополнување и разбирање. :P

7. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.678
    Допаѓања:
    25.239
    Тогаш може

На Stark му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Mongolka

Mongolka Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2021
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    575
    Ќе комуницираш 3 недели со него од сабајле до вечер, ќе споделите секакви приватни работи, ќе се создаде хемија и кога ќе дојде ред да се видите ќе ти рече: Еј, па јас ќе се селам, ти пишував онака пријателски.

Ма иди у курац, нит пријателка, нит жена да не видиш.
    Лажговци.

На Принцезичка1, Konfetka, The Kole.MKD и 5 други им се допаѓа ова.
  9. Nagdza

Nagdza Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2021
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    22
    Sluchajno ja otvoriv temata da vidam shto se pishuva vo istata, i realno se zaprepastiv kolku ogranichen, prost, losh narod sme. Shto vi se deshava u toa mozocite, so chast izuzetci sekako, pa pravite podelbi megju vakcinirani, i ne vakcinirani, sekoj si ima pravo na svoj izbor i sekoj so svoe razmisluvanje,ovaa sakala nevakcinirani, ovaa vakcinirani,koga se raboti za ljubov ne treba da se pravat podelbi megju narodot, koj shto saka kje si praj,a i ako ste dovolni pametni valjda imate sfateno do sea deka pandemijava e iscenirana i deka tie shto go stvorija virusot tie lek ni prodavaat i u celiot toj proces se pretvaraat deka im treba vreme za reshenieto koe vekje go imaat, eve jas nevakciniran i ne planiram,ne znachi deka ne bi prifatil nekoja vakcinirana, dokolku ja zasakam ili mi se svigja ili ima nekoja hemija pomegju nas, abe kakva saka neka e, ako treba Romka ili Albanka neka e, a za eba*** vakcina ne doagja u obzir da bide prichina preku koja ne bi ja prifatila, togash shtk kje rechete vie koj pravite podelbi, dali bi se fatile so nekoj shto vodi bitka so zlochudni bolesti, kakvi lugje sme nie Makedonchistata, kakov mentalitwt poseduvame, abe nekoj ako te saka i saka da mu/i bidesh del od zhivotot kje te prifati takov kakov shto si, duri i alkoholichar i narkoman i kockar i shto i da si, a i sekoj si znae za sebe,i sekoj si odgovara za svoite postapki, po se izgleda vekjinom ste deca u grupata pa zatoa delite od vakciniran do nevakciniran, a koa vekjr sme kaj vakcinite, zashto tie shto se vakcinirani pak se zarazuvaat i prenasaat i umiraat, edinstvena razlika pomegju vakcinirani i nevakcinirani e toa shto nevakciniranite nemozhat da umrat od vakcinata, onaka se e isto,eve jas kako antivakser,dokolku zasakam nekoja, ako saka 5 dozi neka ima primeno, nema da i se mesham u nejzinata postapka i kje ja sakam i takva, neznam shto vi se deshava.... I neka ne vi praat filmovi i ne ve vozat deka radi vakcinata ne se fatile so vas,ne bidete ogranicheni ko balkoni, pozdrav do site, ne se navreduvajte, ne go kazhyvam ova so losha namera, samo probuvam da vi pomognam da imate malku poshirok spektar i da gledate niz poinakva prizma kon rabotite, sse najdobro i da dozhiveete site uspeh na sekoe pole, i mnogu srekja da ve prati, i zdravje da imate pred se.

На @ceci11 и Tea678 им се допаѓа ова.
  10. Boy Mkd

Boy Mkd Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јануари 2019
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    87
    Не ни требал да пишува ако нешто нјеќел со тебе , многу лошо од негова страна .

На Konfetka и Ane_na_Bisera16 им се допаѓа ова.
  11. Mongolka

Mongolka Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2021
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    575
    Сум му пополнила време да не се осеќа осамен. Пријателот.:@

На Konfetka, Ane_na_Bisera16 и ThePharmacist им се допаѓа ова.
  12. Boy Mkd

Boy Mkd Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јануари 2019
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    87
    Батали го , ке си најдеш подобар ..

На Ane_na_Bisera16 и Mongolka им се допаѓа ова.
  13. The Kole.MKD

The Kole.MKD Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2021
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    112
    Немам среќа во љубовта...!!..
    Не знам веќе дали е ова доволно за да се опиша мојата љубовна состојбата, постојано се обидувам да воспоставам контакти со девојчиња, се убаво почне... Комуникација, разговори на повеќе теми, запознавање... И на крај остане само пријателски, нз зошто така ме гледаат девојчињата.
    Не знам колку може човеч да верува во судбина дека мора да е така. Или е до среќа.
    Понекогаш кога видиш какви клошари што ни најмалку не ги почитуваат жените имаа девојка, се разочарува човек.
    Много пати, еве веќе сум 30+ год. се прашувам што е правилен начин за да најдеш девојка што е мирна, културна, фина, паметна.. И дали таква сака некој што е како неа или бара нешто што е спротивно..
    :smirk:

На Mongolka му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Beemo

Beemo Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2020
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    394
    Почни со тоа што нема да се расфрлаш со термини како 'клошари' за луѓе од други врски, невкусно звучи. Свесни сме дека има секакви машки и женски, ама тебе ти е најбитно да работиш на себеси и така ќе инвестираш во потенцијална долга и стабилна врска.

15. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.761
    Допаѓања:
    11.180
    Дали тоа значи ако ти биде жена, и ако не сакаш да се вакцинираш ќе те остави?
    Да и било до тебе немало така да постапи, ти си и се допаднал ама и нејзиното однесување е еднакво на 0.

На Ane_na_Bisera16, Boy Mkd и Nagdza им се допаѓа ова.
  16. 020

020 Нов член

Се зачлени на:
    1 декември 2021
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    4
    Па ајде чим сме сите несреќни тука во љубовта дај со некој да си се усреќиме. :$

На x-MajaEsposito-x му/ѝ се допаѓа ова.
  17. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.751
    Допаѓања:
    3.613
    Само што сакав да ви дадам таков предлог. :D
    Има машки и на форумов, постои и чат, дајте р'чнете малце запознајте се, не се знае кај лежи среќата. :)

На 020 и Kimberly11 им се допаѓа ова.
  18. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.678
    Допаѓања:
    25.239
    Се согласувам.
    Ако сака некој нека ми пише, само сериозни ве молам.

На 020 и x-MajaEsposito-x им се допаѓа ова.
  19. benzema

benzema Активен член

Се зачлени на:
    29 ноември 2021
    Пораки:
    113
    Допаѓања:
    107
    Tebe te cekaa...

20. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.162
    Допаѓања:
    49.363
    Пола се фејкови 100%
    Само на постари ( не у рил лајф години) членови верувам.Ама искрено не знам дали би се запознала лично.
    А има некои вака физички што си се интереснички.Ама не. Security is priority number one

На Glowy, Angie1432, Elf и 2 други им се допаѓа ова.