Moe mislenje e da za sekoja licnost si ima srodna dusa koja ceka nekade,a dali ke se zapoznaat tuka na formunov ili pak vo nekoj market ili ednostavno slucajno na ulica,sepak ke se sluci i sekako samata hemija i samiot pogled ke gi spoi,a sto se odnesuva do licnostite na forumov mnogu se nerealni znaci so skrien identitet ili pak so svoeto vtoro lice koe e spremno samo na izmami,sepak moze da kazam da i tuka ima mnogu iskreni osobi koi ednostavno se ispolneti so problemi ili pak koi barat pomos ili pak baraat da najdat nekoj slicen na sebe...zatoa srekno na site
I belong here too.. До сега скоро воопшто не пишував во овие бордови, бидеќи сум немал што да и пишувам.. Како успевате да пронајдите девојка/дечко, како ви успева? Океј ќе речите најлесно е пиши им на инста/фб. Ама проблемот е тоа шо јас сум повеќе повлечен т.е интроверт и срамежлив, не сакам да и додевам на некоја бидеќи таков мие карактерот, не сакам некој да мисли и да бидам во листата со овие другите што пишуваат свашта. Млад сум, 20год ама од кога знам за мене сум сингл, а во скоро бев прашан дали имам девојка и нормално одговорив не и потоа добив уште едно прашање, никогаш ли си немал до сега? И јас наивен реков не, бидеќи не сакам да лажам и се почуствував како "бламаж" на тие прашања па и ме советуваа немало шо да си повлечен или срамежлив или да се чуствува "нападно" на таа шо ќе и пишиш, имало различни девојки. Јас си кажав отворено дека не ми оди мене тоа така лесно пронаоѓање на партнерка сепак сите сме различни..
Види на Фемина во темата Љубовни проблеми и совети некоја девојка ако има љубовен проблем, пиши и да ја посоветуваш, може на крајот ќе си го реши љубовниот проблем заедно со тебе... Шега настрана, јас така го запознав дечко ми, и еве, две години сме заедно..
Нина, окееј тоаа.. Ама мене не ми оди тоа лесно.. Сите знаеме на форумов дека 99% (со исклучок) од машките во ЛП често ви стигаат на вас секакви пораки така? Еве јас 2 години сум тука ама на никој му немам пишано, зошто? Оти не сакам да спаѓам во таа група на машки да бидам "нападен" па ако запали арно.. Истото е и на инста/фб.. Е заради тоа шо не требало да сум повлечен ме советуваа требало да пишувам на кој ќе стигни, ама тоаа нее оди кај мене лесно.
А излегуваш некаде?? Не се запознаваат девојчиња само на фб и инста. Подобро е во живо, излегувај, дружи се повеќе, стекнувај нови пријателства, така ќе запознаеш повеќе девојчиња и реално поголема е веројатноста да ти стане некоја привлечна, а и ти на нејзе.
Ова како јас да го пишав, секогаш да бидам фин, не нападлив, досаден. И на крај сфатиш дека треба да се обратно. ленсо е да кажеш Но во реалност многу потешко оди.