Лично не верувам во такви работи и практикувам решението да си го барам на поинаков начин, односно си ги преиспитувам постапките за тоа што не ми оди и решението на проблемот да го изнајдам. А сега некој да се мачи за мене да ме врти по бајачки, алал му вера. Гром во коприва не мава.
@AgentGinger работата е да не нагази човек и чарето тогаш ќе си го бара сегде. Да не ја тупам со животни приказни. Им се враќа после на тие што правеле, ама на деца и внуци.
Е како мене да ме опиша со ова значи ни С од среќа немсм во љубовта, буквално во иста ситуација сум, а инаку се надевам дека после толку години си ја нашла љубовта па да не утешиш и нас малце
Некој ми фрлил клетва дефинитивно. Знам за вистинска љубов ја гледам кај другите но на моја кожа само болка. Сонувам за само еден бакнеж во чело и добра ноќ. Тажен сум
Со сила убавина не бидува. Опушти се, фокусирај се на себе, излевај дружи се и ќе биде, ако седиш дома и кукаш пиши пропало. Никоја нема да дојде да те фати за врат и се да се смени преку ноќ. Ako sijaš, sjajno je, ako mrčiš, mračno je - Nebojša Glogovac
Ако некој нема среќа во љубовта тоа сум ЈАС и само ЈАС. Мислам дека сум проколната. Ова веќе е нереално.
Dojde vreme edni nikakvi deckovci (fizicki rabotnici)da biraat so koja kje iskacaat Ejjjjjj????!!!!!... Nemam zborovi, koga nemam srekja vo ljubovta, dzabe se trudam koga nekoi kurvi pak dobro kje si se snajdat.
Ama aj da se nekoi na funkcii da gi razberes (vo tipot kancelariski ili policajci itn), ama ovakvi so ne se nekoi ne mozam da razberam.
Очигледно е дека тролаш ама ај ќе потрошам некоја минутка на тебе. Има нешто шо се вика љубов и кога ќе се заљубиш не те интересира дали некој е градежен или канцелариски работник. Викаат срцето не бира. Почни да не ги гледаш луѓето по социјални класи туку по карактер и душа и ќе ти се насмевне среќата. За секое грнче има капаче така и за тебе.