Серијава малку на почетокот ја погледнав и ми изгледа како некоја типична турска серија. Богато момче-сиромашна девојка, се среќаваат и на прв поглед се заљубуваат, тој е некој успешен кој цела Турција го знае... Ама серијава планирам да ја гледам заради глумциве, млади, убави и навистина талентирани луѓе.
Се мразат овие на прв поглед, понатаму ќе се засакаат Убави главните улоги вистина, посебно Еда. И во реалниот живот се пар
Имав видено порано некое кратко видео од серијата, баш ми е мило шо нешто интересно конечно пуштија и кај нас. Интересна беше првата епизода, баш за тепање време, лимунадка и со по некој смешен момент. Ќе ја гледам дефинитивно, се надевам нема да ја направат досадна понатака ко по обичај што прават со турските серии.
Сигурно се неписмени, не знам зошто вакви глупости смислуваат. И која е причината зошто не ги ставаат оригиналните имиња на сериите кој ли знае. Ова Мељо што го изговараат наместо Мело, стварно не звучи убаво. Инаку дали знае некој, кое време ќе даваат реприза?
На со превод не можеш ни една епизода да изгледаш. Пуштив да ја гледам вчерашната ама јок, цело време вртеше.
Каде ја гледаше? Јас до сега си ја пратам серијава како што се емитува во турција, секоја среда по една епизода, а со превод излегува во фејзбук групата prijatelji i turske serije најкасно до петок. Таму ги имаш и сите епизоди од прва. Ако сакаш можам да ти пратам линк од било која епизода.
каде можам он лине да ја гледам серијава или на јутуб,со српски или англиски превод, не можам да најдам само кратки трејлери има.
Епизодата што беше во петокот на Сител тв, со убава порака. Еда своја до крај, не подлегна под влијание на никој. Гледани ми се епизодите на интернет и оваа дури ја гледав се си мислев дека ќе ја убеди мајката на Серкан да се пресоблечи, ама не успеа.
https://docs.google.com/document/u/0/d/1tKngRUc_Re6hThP1SAcNKuJs4SWZHABqSRGyJfx8l_o/mobilebasic Овде ги има сите епизоди со превод на српски. За секоја епизода има по 3 линка, бидејќи на некој страници им ги блокираат видеата и ги ставаат на повеќе различни страници.