Спојлер: Днк Да. Прво ќе бидат погрени, после точни. Ама таман ќе дознаат тие, Еда ќе му кажи на Серкан.OILER]
Овој Серкан не знае што сака, еднаш сака да се смири со Еда еднаш не. Некако не ми е сериозен тип, лигавеш.
Да бе и тоа исто така. Ја нејќеше Кираз, не сакал татко да биде сега пак нај татко се прави. Некако без врска ја снимале оваа серија.
Ептен станува глупава последните епизоди не ги ни гледав, мех.. Сега има добра Јарги - пресуда. Освен ако не биде како и секоја турска, почеток добар после досадни глупи..
Многу подобро е кога тие зборуваат, нивните гласовите се многу подобри. Нашите ги уништуват ликовите со нивните гласовите.
На сите скоро им ги сменале гласовите, катастрофа. И зошто ја продолжиле серијава, ништо не се дешава.
Последниве епизоди ги фатив на тв онака и не можам да се изначудам кој го пишувал сценариото сериозно. Толку досадни сцени и неиновативно смислени, просто сум шокирана колку ветуваше серијава на почеток, а колку ја расипале. Секоја епизода и сцена се полоша и полоша. Да не зборам гласовите колку им ги расипале, многу лоша синхронизација. А, сакав крајот да го изгледам, знам дека завршува деновиве али уопште не ми држи концентрација.