^^^ иииии какви се магии прават језа да те фати, ај еднаш случајност, ама по втор пат.. Да ти е страв да пуштиш маж на кафе со другар и тоа со чиста кола да идат
не е,знам кој е точно. 39год начукал живее со мајка ни женет ни девојка има. Па нормално и јас да сум ќе завидувам на некој поуспешен и постабилен од мене. Ама тоа со косата ми стана шубе. Значи која е будала да си пресече коса и да фрли тукутака?
Може сака проблеми да ви направи и намерно остава женски работи. Но, чудно ми е за праменот коса ај да било 3-5влакна, ама прамен исечен бе? Зар стварно мислел дека некој ќе поверува дека е случајно и дека е ид жена?
Па ако бил со друга сигурно нема да и каже на жената за праменот. Претпоставувам тој ти кажал или ти сама го виде тоа @marchi-cool ?
за сјајот тој истиот ми кажа дека го нашол и дека му го дал на маж ми за мене ќе се најде. Фала ама дотолку не сум дошла. А стварно за праменот и јас сум запрепастена. Мене тоа ми остана впамет.
Ако мислиш дека ви завидува и ви прави црни магии, зошто сеуште сте во контакт со тој човек? Значи какви луѓе има, едните прават црни магии а другите веруваат во моќта на истите.
тој ми кажа за праменот. Му реков внимавај сигурно нешто планира. Знам на моја колешка свекрва е и правеше вакви работи. Врзани влакна од коса со конци оставани под перница кај што спијат или под душек....
Jас пошто имам фобија од земјотреси,кога ќе си легнам навечер стално трипам дека се тресе станот и многу реално изгледа,ама битно знам дека само халуцинирам од страв Тоа е и уствари објаснението за повеќето ваши случки
Не знам дали има посоодветна тема ама ајде овде ќе пишам..Веќе скоро година и пол има од кога ми се случува ова пред да заспијам "полузаспана " не гледам ликови на сон туку само глас слушам како одговор на некое прашање што ме мачи во тој момент и секогаш тие одговори излегуваат точни како што ми се кажало така и испаѓа дали по ден,два ..дали е само психата потсвесно јас размислувам на таков одговор и така ми се случува не разбирам...
И јас.. и тоа со контракции у болница сањав се се тресе, е до толку сум забегана од страв. И тоа баш реално, тресе, јас као спијам, па се будам, па од страв губам глас а и не можам да се помрднам. Кога ќе се разбудам не знам дал било сон ил не.