@Компир Манџа Ти беше неженет брат, плус не веруваш во невести. Еве ти ја оваа на автопат собери ја, може ќе се усреќиш.
Ич не си храбра. Права жена оди на лице место да се упознае со невестата со поклон, а не да гледа слики.
А не знма зашо ми прпа, знам дека е дух и дека физички не може нишо да ми напраи. Вака од далеку да гледам, може, у живо, нема шанса.
Мене нема ни да ми текне на тоа до страв.А и не сум толку жалостива.. попрво ќе фатам џомка или не знам ќе вриштам, него да ми текне. Тоа отпосле ќе ме стигне
Мене ова ми е најкрипи од се што е поврзано со паранормални искуства.. Некој деца се сликале навечер, и после дома кога виделе, во позадина имало нешто..
ауиууууууууууууууууууууууууууууу фак. епа и кај мојот бифши било вака нешо. Они двајца у школски двор сликани, и коа ги гледале сликите како искочиле, виделе фацка позади
Обично не се плашам кога гледам вакво нешто во странство дека се дешава, ама ја гуглав сликава неколку пати, не е од интернет симната и затоа ми е највеќе морбидна.
Ова во позадина треба да се гледа? Тука реално може да се направи "форма" од самата позадина, т.е ние да интерпретираме шара или облик како лик. На слика многу е лесно нешто да изгледа кaко нешто друго.
Ништо не се појавило, некој ја има фотошопирано сликата. 2 минути работа е. Со основно познавање на Фотошоп.
Ако под духови се мисли на умрените тоа не е возможно затоа што умрените го чекаат второто воскресение но има демони кои може да се материјализираат во човечки лик за нас познат и да ни се прикажат.
Еве еден сон кој го сонив и се поклопи со реалност... Се оствари... Братучед млад, починат го сонувам како се појавува на прослава на сопругата, а мама носи торта ко подарок. Јас радосна во сонот, дур сфатам дека е починат, него го снемува во сонот. После некое време и кажувам на мама и таа ми вели, а батко ти сакаше торти, ете јас си мислев овие денови да направам од таа овошната што ја обожаваше. Нејзината мисла се поклопи со мојот сон, како тој преку сон ми укажа дека сака торта. Таа направи и однесе, раздаде на родителите... И друг сон, дедо починат веќе, јас не знам, го сонувам на гробишта, се поздравив со братучедот и со него. Се симна од горниот дел на гробиштата, каде му е гробот..