Site ve imam procitano na ovaa tema .. iii ... nekako ne e aktivna ehaa od septemvri .. .. mene ne mi se ima sluceno nisto paranormalno .. za zal haha .. paa ajde neka se aktivira malce temava ..kazete slucka nekoja koja vi se slucila vam ili na nekoj vas blizok..
Мене најнеообјасниво шо ми се ма десено е шо завршив, и како завршив овде на планетава Земја. Уште не ми е јасно.
Нема оти овој период духовите се мирни. Ако ти се чита нешто необјасниво, зачитај ја темата за свекрвите. Параненормална појава се, ако ги прашаш снаите.
Vcera mene mi se desi nesto slicno,slusame za vanja na televizija deka e ubilena,sedime taka pred da legneme(tri zenski lica sme vo kukata)so ugaseno svetlo vo dnevnata samo tvto bese ukluceno i vo sebe si pomisluvam,na kakvo zapusteno mesto ziveeme,samo gospod ne cuva od takvo zlo, i vecer da ni se desi nikoj nema kako da doznae pu pu pu,i slusam naednas u sobata kao pukot kako glasen zvuk koa ke tresne metla,ili prska sijalica ili nekoj tezok predmet da padnal,i palime svetlo,nisto nema ni butnato ni padnato ni puknato a tolku bese jak zvukot vo sobata se oglasi site ubavo cuvme i nemase nikoj poima sto moze da e ,se prekrstivme poso bas koa zavrsi vesta se slusna,i mene me pukna golema jeza nemozev da se smiram i si se pomoliv da gi trgnam losite misli od sebe,mislam deka toa bese gospod kako da sakase da me tresne po glavata da se osvestam, kako sto go vikas zloto,eve ja sum tuka nisto loso nema da vi se sluci
Пред малку се случи , дезодорансот сам од себе летна од местото на кое обично стои , тресна на подот . Јас сум на 10-тина чекори оддалечена , децата се уште спијат , сопругот е одамна на работното место ... Едноставно , нема кој да го турне .. Боже , чувај не од зло .
Може да е во мислите на индивидуа но не на група луѓе што одеднаш сите почуствуваат, слушаат или гледат нешто необјасниво.
Оди сам или собери неколку луѓе и оди на патот накај бутелските гробишта околу 23-24 часот навечер, има мини-депонија близу до гробиштата и ќе видиш со сопствени очи како во темница лебдее човек обчелен во бело или бел чаршав и после коментирај овде дали е од подсвеста или надприродно.