Најлогично објаснување би било тоа. Нека не го мења дилерот, добра роба има, си ја врши својата функција ептен профи. И ај нека ни слика, нека даде аргумент па да му поверуваме во приказната.. Ама не монтирани слики или видеа, одма ќе се примети тоа. Може па и во право е, треба да се иде до таму лично, да се увериме ама се мислам сеа дали задолжително е да си под дејство на белите прашкасти материи или не мора.. Морало околу 24 часот у ѓаволско време.. Се плашам дека нема да ја осетам паранормалноста ако не сум у делириум, затоа нека пише братот контакт од дилерот и да ја наредиме работата. Сериозно се опседнав и нема да иам мир дур не видам со свои очи.
Не ти бе, братов @Mehmet. Ти ако немаш ок, друг брат има. Ќе ми излезе у пресрет се надевам, ќе ме упати таму кај шо треба. Мора и ја еднаш у живот да се соочам со паранормално нешто, иам потреба некоја јака. Мечка страв мене не страв.
Па некако да, предизвик да, мафија. Ама не бе да се дрогираме па и ти, паранормални активности ме влечат, сакам да сум сведок на нешто такво. Телепатија само ми се десило многу пати и више не е интересно, сакам нешто ново. А белото нека е само средство за полесно да се доживее тоа, од еднаш ништо нема да е нели? Нека кажат искусните.
Со крајот на окото имам фатено многу често фигури во бела или црна боја, и се додека не го свртам скрос погледот присутни се. Кога почнав да ги забележувам веднаш се вртев, викам шо бе од кај птицава дома, после сфатив не сакаат да бидат забележани. Негде читав одамна што се, сега не се замарам. Темјан и сол по кошевите.. а не се секогаш со лоша намера дојдени. Да се вратите назад у Римско, и да му објасните на некој роб дека може да се види со Инките у Мексико на вибер, ќе мисли дека сте демон и имате демонски моќи. Само затоа што нам не ни е до крај дадено да ги разбереме тие појави не значи дека се необјасниви. Се што постои, видливо или невидливо - има објаснување. Елем, Ситуација 1 Солун, пред 2 години, Ербнб изнајмено станче, прекрасно. Јас и тогашното либе, легнуваме да спиеме. Ни шмркаме ни пиеме, поштедете ме од небулози. Спалната поставена така што спроти нас на креветот стои огромно урамено огледало. Легнуваме у 11 јер мртви уморни, се будиме у исто време препотени у 3.00. Отвараме очи, буквало у исто време, ја му викам леле каков сон еј, он мене исто, кошмар вика имав.. Ја одговарам - Сонував некоја Кристина. Он мене ми вика не е можно и јас сонував Кристина. Лежиме усрани камен ладни, минута две, тоа беше цела вечност.. И му викам Ај стани да го откачиме огледалово. Го откачивме и го свртевме со сјајната површина кон ѕидот. Легнавме пак, и спиевме океј и таа вечер и наредните. Ever since, кај и да одам, ако некој паметен стаил огледало спроти кревет за спиење го откачувам или покривам со крпа. Ситуација 2 Пред два месеца мајка ми слушнала звук на тапан дур спиела, станала испаничена вика шо тресна така синоќа. Мајка ми не пие ништо за спиење, ни хелекси ни чуда. Викам си имала превивиден сон мајка, релакс.. Пред три недели, у исто време, околу 2, тапанов го слушнав јас. Кога ме разбуди не се сетив на нејзината верзија пошо трчав по стан да видам да не провалил некој, да не паднало нешто, да не пукнала електирка. Ништо немаше. Сабајлето се сетив дека и она го слушна. Не ме занима шо е, само нека не ми ремети сон, сонот ми е најважен после времето. Ситуација 3 Брат ми обожава да фотографира природа, од мал е онака drown into strange stuff. И на викендичка собрани сите, он вика ја идам да прошетам околу. У тоа време има 18 години. Again - никој нишо не пие и не консумира (освен лук макала и чварки, ако се бројат у супстанци). Пола саат пројде, се враќа детево, вика шубави викендици има натака, и мали куќариња, штета што се напуштени, доста раскапано изгледаа, ама успеав убави слики да направам. Помина гозбава идеме дома. Детево вечерта отвара мобилен да види шо све изнасликало, на една слика (УШТЕ СЕ ЕЖАМ - I CANT UNSEE IT) сликана од блиску мала виличка, како куќаре, сосе дворот околу, и на прозорецот стои и гледа директно во камерата сениште. Јасно и убаво се гледа бела фигура но не на човек, и оддава од екранот таква мрачна енергија шо дома не фати паника. 10 пара очи ја видоа сликата и сите беа со исто чувство на нелагодност. Очите огромни црни и сјајни, устата подотворена. Сликава не постои, одма ја избриша од телефон, ама знам дека беше у група кај нас па ќе пробам да ја откопам. Никој не збори за тоа после таа вечер. И самото спомнување на нештото предизвикува многу страв. Којзнае шо бутур беше тоа.. прејезиво.
Како бе така се брише тој неповторлив момент? Ајде пробај да ја најдеш за да поверуваме, пошо секој одма би помислил на ова со шмркањево или е евентуално бујна фантазија. Дефинитивно паранормална ствар ти е ова и со ништо не се објаснува. Да не се повтори. Амин.
@ThiccFit Имам прашање. Дали содржината на сонот/кошмарот ви беше идентичен, и ако да што сонувавте? Исто така дали досега запознавте девојка со такво име? Патем пиша бившо либе, па претпоставувам веќе не сте заедно.
Ova so tapanot mi se ima sluceno i mene nemozam da definiram deka bese od tapan zvuk ama dosta jezivo iskustvo sedevme vo dvor vo Katlanovo i prvo komsijata rece abe kako ne go slusnavte ova jak zvuk a nikoj od nas nisto ne slusna pominaa 5 min go slusnav jas