1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Необјасниви случки

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Pennyroyal, 10 јануари 2010.

1. Dasho

Dasho Активен член

Се зачлени на:
    20 мај 2024
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    1
    Како ептен мал 5 6 години се сеќавам спиев во креветче сеуште бидејќи беше големо и не сакав да спијам во кревет небитно...скоро секоја вечер се сеќавам дека беше до ѕид од десната страна одоздол ми излегуваше како долга зеленоцрна змија како да леташе и при излегување и повлекува пушташе звук необјаснив како мал врисок јас уштр на таа возраст се жалев дека ми е страв после 2 години веќе поголем не спиев во креветче ама тоа сеуште стоеше на истото место беше ден и со мајка ми стоевме со колената на двосед обратно свртени бидејќи позади имаше прозорец и тоа го правевме често разговарајќи за тоа како сум си поминал на училиште и гледајќи кон улицата во таа положба јас се свртев позади од ќошот од креветчето баш на ѕидот стоеше истото суштество (змија - бидејќи најмногу на тоа личеше) ми се зема гласот а бидејќи не ми веруваа и ме правеа не салам дека си правам приказни наеднаш и свикав на мајка ми мамо ете ја змијата од креветчето во моментот таа да се сврти двоседот бидејќи се пушташе како кревет наеднаш самиот се отвори и двајцата не' преврте - нормално потоа пак никој не ми веруваше а за двоседот причината т.е. изговорот беше дрка не бил добро наместен ....( таму живеевме под кирија веќе не живееме многу одамна таму но и ден дене не можам да си ги објаснам настаниве) Што мислите вие ???