Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Необјасниви случки

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Pennyroyal, 10 јануари 2010.

1. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    15.303
    Допаѓања:
    170.813
    Ако е така тогаш во еден град што сум билана свадба гробиштата и ресторанот не се подалеку од 100 м а секој викенд пукат свадби таму

На presiosaP му/ѝ се допаѓа ова.
  2. LadyInTheDark

LadyInTheDark Популарен член

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.754
    Можеби..незнам,јас така разбрав за градот Прилеп:?: Можеби и таму да се случило нешто такво доколку имате таков пат,пошо и ваму имало но можеби не се истите случки.. или пак се слични,сепак за пат се работи ако не во такси каде би можело да се случи..нзм чудно..Можно е и да се измислици пошо и луѓево си филозофираат по малку то ес по многу.Изгледа ги фативме во лага:lol:

На ninja35 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    Од збор до збор истоо...

4. LadyInTheDark

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.754
    Хахаа ова му дојде како некоја прочуена приказна која се шири низ сите градови и секој ја проширува со по некоја реченица и на крај не се знае чиво дело е:lol:..како шо рече и самата ти прееска дека не е можно,истото и јас го потврдувам.Но кога ќе размислам..зошто тогаш не се врви по тој пат?баш по тој каде има гробишта?необјасливо ми е..или пак во счучајов некој од некого ги краде случките(се работи можеби за едно исто со пат покрај гробишта но нема докази за тоа и си измислиле филмови или крадени приказни..сепак неможеш да тврдиш ни вака ни така..и вака ќе си остане ова никогаш не објаснето..:)

5. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    Да сигуурно не можеме да тврдиме нека остане како некоја приказна за некој некогаш некаде...зошто колку и да дискутираме нема да најдеме докази и баш се зачудив кога прочитав иста приказна и во Прилеп :D

На LadyInTheDark му/ѝ се допаѓа ова.
  6. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    2.519
    Допаѓања:
    27.888
    Леле утрово станав преплашена:worried::worried: Се разбудив накај 6 часот и видов дека почнало да се разденува дигната ми беше ролетната во соба и си викам многу е рано ке си поспијам уште. И лежам јас така со затворени очии наеднаш ми прозборе некој машки глас на увото :worried: се скаменив:worried: . Ми рече "Дали виде" и во тој момент кога ми го кажа тоа некој ми го повлече кебето на долеи осетив на лицето ладно како некој ветер да дувнал директно во мене. ЛЕЛЕ уште сум во шок :worried::worried:

На Bitter-Sweet, RainbowButterfly и Svetulkaaaaaa им се допаѓа ова.
  7. Svetulkaaaaaa

Svetulkaaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2015
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    1.457
    Значи ова не е од мене туку ми кажуваше дечкото на другарками.
    Ова се случило да речам пред околу пола година ...(е сега незнам,мислам ми кажа дечкото на другарками али не се сејќавам на кој пат точно се десило...но ако и на некој му се има случено вакво нешто сигурно ќе знае за кое место зборувам).
    Било вечер али не доцна некаде околу 9, и тој (дечкото на другарками да не го споменувам насекое) бил со другар поминувале низ некој пат и другарот негов му кажувал дека на тој пат се десило некоја несреќа па излегувала жена цела била во бело и колите и моторите застанувале неколку секунди и се чувствувало некаква тежина а од ко ке поминеле неколку секунди колите сами со голема брзина заминувале ...
    Таман што стаселе таму имало некој знак (бидеќи дечкото на другарками возел го видел знакот а на знакот жена) и му кажува сега на другарот тој не ја гледа и вика дај са не се зафркавај јас ти кажував како што кажуваат ама сепак не верувам не се зафркавај .. во тој момент и колата застанала овај сеужте не верувал и му рекол дај брат сега сериозно не ја исклучувај колата треба на време да стасаме таму да земем (нешто требале да земат од негде) и овај му вика како да ја исклучам ела пробај запалија колата види и сам дека јас ништо не напрајв и двата се стаписале по неколку секунди колата сама се пусштила со голема брзина...
    Е сега незнам колку е ова точно и незнам баш на кој пат се дешава али било пред половина година негде ако некој знае некаква информација за некој пат што излегува жена и колите сами се гаснат или има осетенона своја кожа нека пише :)

На Bitter-Sweet и RainbowButterfly им се допаѓа ова.
  8. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.072
    Допаѓања:
    3.980
    Rotino, Bitolsko?

На Svetulkaaaaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Svetulkaaaaaa

Се зачлени на:
    14 ноември 2015
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    1.457
    da da tooo bese.
    Ti se ima nesto vakvo sluceno?

10. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
    Има повеке од една недела,беше утро лежев топло ми беше и ja гушкав керками не ми се стануваше,тишина беше сите спиjaa , и осетив звук како ветре кога ке дувни тивко и чисто каj ушето,во моментот се укочив го слушнав толку чисто што ми беше страв да мрднам,потоа неколку минути нешто тропна во соба и после секунди слушнав чекори по скалите надолу во ходник ,вратата во соба ми е заклучена обавезно кога спиjам и незнам што беше тоа што тропна и тоа што слушнав ,кога доjде попот за славата Св.Никола му кажав за случкава рече ми се причинило и колку за утеха и во соба каj нас испеа и со вода испрска ,ама jас знам дека не ми се причини бидеjки бев свесна ,сигурно и на други му се има случувано слично ..

На RainbowButterfly, makgirl и Svetulkaaaaaa им се допаѓа ова.
  11. Svetulkaaaaaa

Се зачлени на:
    14 ноември 2015
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    1.457
    Незнам баш дали е за тука али јас неможам да си го објаснам ова..
    Вчера сабајлето никако неможев да заспијам некаде беше 5 сатот и се преврќав вкревет и кога замижав ми дојде малце сон на прозорецо ко лупна некој со рака ко скокнав абе се расонив за 3 секунди и неможев воопшто да заспијам..
    Стварно се исплашив а и неможам да си објаснам шо можи да биди?!
    Во 5 сато некој да ти лупа на прозорец а жива душа надвор уште темница :worried::wasntme:..
    После кај 7 гледав имаше отисок да речам, не беше баш отисок али се познаваше ко мало раче...но ударот беше силен ко маж да удрии..Можеби не е нешто кизнај шо али ме уплаше и незнам како да го објаснам сеуште :wasntme:

На LadyInTheDark, RainbowButterfly, rose60 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. sikica7

sikica7 Популарен член

Се зачлени на:
    23 октомври 2015
    Пораки:
    878
    Допаѓања:
    1.994
    Нешто да не си сонувала па потсвесно да си го слушнала тропањето.. Не знам што да ти кажам јас не верувам во духови и во вакви работи ... мој совет не спиј веке сама во соба хахха се шалам

На Svetulkaaaaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  13. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
    Ne mi e mesto da kazuvam ni vreme ima lujge nevernici ima lujge i sto se ismejuvaat opsto za se, a opsto za mene pokraj mnogu slucki pocnav da si citam kuran i drugi raboti poucni , ova e 21 vek sekoj znae da osudi i ismeva,nekoi veruvaat nekoi ne, vistinata e deka postoi i magija ama ne onaa sto ja gledame od merlin crtanite tuku magija so raboti licni na covek sto koristi ,znaci ima i visha sila lujge po islam nareceni dzin itn.. dusite izgubeni ne go napustaat ovaj svet i ostanuvaat i napajgaat luge so slabi zvezdi.. kaj jakite ne mozat da vlijaat voopsto, (ne e bitno ponatamu) sakam da ti kazam deka sigurno ti bila slaba zvezdata potrudise da si postojano srekna da si so nasmevka za da ne ti slabee zvezdata i nema da se plasis nema da imas takvo custvo na strav potocno da ne dolzam mnogu ,eve primer : Odime do wc navecer ,nekogas odime cisto onaka bez strav,a nekogas nekoj strav imame i na vrajkanje mislime ima nekoj zad nas se streknuvame, jas vo denovi koga sum tazna ili ako nekoj me povredil so zbor i toj zbor me izmacuva umstveno mislam na toa se nerviram taka potpagam pod vlijanija ,i sekoe cuknuvanje i tropkanje go umisluvam deka nesto e, nekogas e proizvod od nas samite,a nekogas od nekoja zalutana dusha nejkam da pisuvam mnogu referati koj znae kako ke sum svatena opsto so ke me procita nekoj mada neam mnogu gajle :D Se nesto ni se slucuva :worried::$:D

На stejsi2005, Svetulkaaaaaa и Petar80 им се допаѓа ова.
  14. LadyInTheDark

Се зачлени на:
    6 декември 2013
    Пораки:
    1.008
    Допаѓања:
    2.754
    Вчера вечер,ко шо си седам јас тука на фемина,а мајка ми беше кај мене во соба и си заспа гледајќи тв..Зад троседот,доле на пархет имав ставено книги и ништо друго немаше, и ко шо си седам јас на ком и само баам падна нешто на пархетот како да ја зема некој книгата и ја пушти!И мајка ми се разбуди праша што е тоа јас незнаев шо да и одговорам,бидејќи незнаев и јас.Потоа си замина мајка ми да си легне во спална,таа не ни помисли на такво нешто :(. Ништо немаше тука да падне се си беше на место а и да паднало нешто друго ќе видев ,ама ништо немаше тука во близина кај креветот..И веднаш си легнав..Цела вечер се вртев на таа страна од страв,осеќав како да има нечие присуство во собата освен јас

На RainbowButterfly, rose60 и Svetulkaaaaaa им се допаѓа ова.
  15. Svetulkaaaaaa

Се зачлени на:
    14 ноември 2015
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    1.457
    Ох да и јас некогаш така се штрекам си мислам готово ме гледа некој а во соба никој се е до психата знам али таа случка ме стресе сепак фалати на совето ќе пробам да немислам мн мн на тие работи:*

На rose60 и Petar80 им се допаѓа ова.
  16. Svetulkaaaaaa

Се зачлени на:
    14 ноември 2015
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    1.457
    И јас то си викам срцка да не сум спиела ... ама шознам цело сабајле бев будна и знам кај 5 скокнав ко попарен петел:lol::lol:

На Petar80, rose60 и sikica7 им се допаѓа ова.
  17. Svetulkaaaaaa

Се зачлени на:
    14 ноември 2015
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    1.457
    Слична случка како мојата само мене шо во 5 сат сабајле ми тропна некој на прозорец..Не плашисе душо се е до психата....речиси мечка страв мене нестрав и нанајси :hug::lol:

На rose60 и LadyInTheDark им се допаѓа ова.
  18. Svetulkaaaaaa

Се зачлени на:
    14 ноември 2015
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    1.457
    И мене ми се има случено слично.Беше поодамна можеби пред две години и јас така лежам во својата соба беше 10 наутро и слушам дошла комшивката зборуваше нешто со мајками и си реков ај ке станам уште 15тина минути.Од прозорците удираше силна светлина,сонцето право во очи и замижав (али не спиев бев потполно свесна) и само шо замижав дека ми светеше сонцето и некој блиску до уво мн брзо ми го изговори името...значи се престрашив абе неможев ни да викам ни да станам нозете не ги осејќав...незнам шо ке беше то али стварно да се осети на своја кожа е мн језиво.

На Bitter-Sweet, k.frosina и rose60 им се допаѓа ова.
  19. Valerin

Valerin Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    1.717
    Допаѓања:
    5.277
    Дали некој од вас за време на Новогодиншната Прослава во 12:05 забележа црвена точка на небото која неколку минути се палеше и гаснеше стоејќи во место? П.С. Не беше искра од огномет, ниту сателит а ниту авион.

На Lolo5 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.653
    Допаѓања:
    4.557
    Јас да , баш од прозор гледав и ја заприметив

На Lolo5 и Valerin им се допаѓа ова.