Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Необјасниви случки

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од Pennyroyal, 10 јануари 2010.

1. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.651
    Допаѓања:
    79.499
    Ако ти не веруваш кажи си само дека не веруваш кратко и јасно а не да тврдиш дека 99% биле измислени. Логично дека и јас не би верувала ако не бев сведок на вакви работи.

На RainbowButterfly, JustFun и anaja1 им се допаѓа ова.
  2. Sofceto

Sofceto Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2015
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    54
    jas ne rekov deka site se izmisline ama poveketo kopiraat,tocno mozebi ima vistina vo nekoi ama poveketo se so cel sakajki da napisat nesto i da se napravat interesni izmisluvaat sekakvi gluposti,ti draga moja pocni ako sakas da gi citas site od pocetok pa ke vidis deka nemaat nikakva vrska i se stvarno glupavi.Pozz

3. Sofceto

Sofceto Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2015
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    54
    Jas mislam deka ti minuvas niz nekoj paranoicen period,i si mislis deka nekoj te sledi...Smiri se nishto ne e vistinito

На anaja1 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.635
    Допаѓања:
    7.470
    Ако јас ти кажам,дека си глупава,како ќе реагираш?
    Секој што си кажал,тоа што имал,а ти немораш да ги читаш:hai:

5. Sofceto

Sofceto Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2015
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    54
    Секако дека не би морала да читам ама не сум баш и слепа да поверувам во вакви глупости,и тоа девојчето кажа дека биле по оцените сигурно некоја основка,знам и јас имав еден ваков период мислев слично на ова ама тоа беше само сон,а јас всушност мислев дека навистина се случило.

6. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.635
    Допаѓања:
    7.470
    Твојте претпоставки,се твое мислење,а и неможеш да генерализираш преку едно мислење,и сите да ги правиш глупави:)

На Ketchup му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Sofceto

Sofceto Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2015
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    54
    да само не правам јас глупава туку оние што го пипуваат тоа,поздрав немам намера да се расправам со тебе

8. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.635
    Допаѓања:
    7.470
    Јас пак ИЧ:)

На rose60 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. @RokerkatA

@RokerkatA Активен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2016
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    102
    Izvini na latimicava ama prvo jas go vidov chovekot kako doagjashe nakaj Nas I znam shto vidov vtoro sestrami I drugive dve devojki go videle iako ne bile ni na kraj pamet bidejki slushale muzika(ova otkako otidov jas doma I plus sestrami go pishuvashe tekstov)

10. Doris123

Doris123 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2016
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    543
    Ако не веруваш не ја читај темава незнам што бараш овде?
    Да ни кажеш дека ние сме "глупави" што читаме и пишуваме,а ти "паметна" бидејки не веруваш??
    Ако не ти се случило нешто такво не верувај,но барем воздржи се од коментирање
    П.С. имаш пишано дека некој/а измислил/а нешто колку само да има напишано нешто,а ти со која цел пиша овде дека не веруваш? Да не предупредиш дека "минуваме" низ параноичен период или како??
    Те молам доколку не веруваш прескокни ја темата,не коментирај ако не си доживеала такво нешто..

На anaja1, rose60 и Bitter-Sweet им се допаѓа ова.
  11. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.872
    Допаѓања:
    25.352
    I jas ne veruvav dodeka ne doziveav , imam ponazad pisuvano . Ne bee kojznae kolku wow strasno i jezivo , ama bese cudno . Jas isklucuvam sijalica u toalet , se vrtam na nekolku sekundi , sijalicata sveti , ja isklucuvam pak , odam do detska , na vrakjanje pominuvam do toaletot bidejki moram ottamu da pominam , sijalicata pak sveti . Gi prasuvam site doma dan slucajno bile vo megjuvreme vo toalet , site mi odgovraat : " nie mislevme deka ti si tamu " i me gledaat cudno . Ottogas veruvam na se i seshto .

На rose60, Bitter-Sweet и Doris123 им се допаѓа ова.
  12. Slatkarka94

Slatkarka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    795
    пред 10минути знаете ли што ми се случи.
    ЗНачи вака јас бев во мојата соба а мајка ми во кујна и јас си лежам си гледам на тлефонот и некој машки глас го изговори моето име и мајка ми слушна и јас истрчав на вратата да видам кој е немаше никој значи ако ве лажаам да цркнам леле се извадив од памет дали ви се има вака случено и што потоа биднало...
    И за петровден исто така слушнавме со мама како некој да чука јас позади куќа слушнав а мама па од напред и она морничаво чуќање ии утрото ден не известиа дека си иаме внуче тоа ззначело пто ни се причинило убав глас да ми е жив и здрав внукот:inlove:Виша сила луѓе . не лажам ѓими се е сега е исплашив за ова што машки глас ме повика:|

На Bitter-Sweet му/ѝ се допаѓа ова.
  13. mami blue

mami blue Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    1.274
    Допаѓања:
    21.995
    Па денес е света Недела,ако веќе нешто ви се случува на празник,може ќе чуете убав глас

На Slatkarka94 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. SURF

SURF Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2016
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    1.331
    Во реони на земјината топка каде што е забележан и концетриран голем емотивен набој (без разлика позитивен или негативен) забележано е зголемено присуство на паранормални појави (вклучувајќи и НЛО).
    Затоа во минатото кај многу народи пред одлучувачки битки или масовни ритуални кон боговите забележани се ``божји`` представи, светлина од ``топки`` на небото и слетување на ``светци, ангели и пророци`` од небото на земјата.

На Иван404 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Иван404

Иван404 Активен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2016
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    123
    Неописливо беше чувството, немав глас, крвта мислам дека ми се заледи.. Имам од некои луѓе слушнато таму дека во Сталинград на некое место кај што се водела битка од Втора светска навечер се слшало јуриш и се појавувале неидентификувани објекти и слично..

16. SURF

SURF Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2016
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    1.331
    Многу примери има за многу места на земјинава топка. Јас до пред скоро време баш ги проушував ритуалите на народите низ светов и приметив дека многу случаи имаат каде што ``боговите ги казнуваат заради изгубена битка`` или ``боговите ги наградуваат заради добиена битка``.
    Како тебе и останативе од прва рака до сега сум немал некое искуство.

На Иван404 и Doris123 им се допаѓа ова.
  17. Slatkarka94

Slatkarka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    795
    Мене па пријатели на фб значи онака некоја комуникација со двајца никола исто во мај им е роденден ии има уште николовци :D

18. Иван404

Иван404 Активен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2016
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    123
    Верувам во божја сила, без разлика на вера... Со дедоми бог да го прости имам правено муабет за вакви случки... Ми изнакажа човекот а и доказ ми даде дека постои надприродна сила (за мене беше доказ, незнам вие како ќе разберете) ми рече да земам вода и босилок и да пробам да осветам вода, земав еден ден, пробав па и молитва прочитав дури, водата значи се усмрде за неполни 10 минути.. мирисаше како канализација, а зошто водата што ја осветува свештено лице не мириса дури и со години да седи..

На Draginja, stejsi2005, Olgica.bu и 4 други им се допаѓа ова.
  19. SURF

SURF Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2016
    Пораки:
    263
    Допаѓања:
    1.331
    За сила како сила дека постои и јас верувам . Но мислам дека луѓето во минатото бидејќи немале доволно знаење и незнаеле како да ја објаснат, морале да ја представат како некој натприродно моќен човек кого ке го сметаат за заштитник за нивното племе или род.
    Психологијата и перцепцијата на човекот е многу едноставна доколку тој не е доволно образован и нема познавање за природните циклуси.

Последна измена: 21 јули 2016
    На Sesil му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.676
    Допаѓања:
    25.237
    И мене ме прогонува името на поранешниот симпатија што ми беше |( леле по дебил не сум можела да најдам ,ама не е битно тоа :wasntme:
    Бев по леб,и јас со телефонот во рака поминувам по улицата и не гледав лево десно нешто се занесов и наеднаш ми свири една кола а ја мислев дека готово отидов ме прегазија ама тоа беше блиску..:^) И кога поминав се свртев по колата и пишуваше SEAT и моделот на колата е името негово и фатив да се смеам :rofl: стално тие коли се вртат околу мене значи :whew:
    Идев накај Охрид и на патот хотел и неговото име..
    Ова ми се случи подледниве дена ама нонстоп се случува нешто :rofl: го имам и на сон често
    Глупости...