Оф што ти требаше сега да го ставаш ова? Сега нема да можам да заспијам Барем сабајле да го ставеше иначе ти си тоа?
Синоќа цела вечер имаше некој во мојата соба. Слушав чекори покрај креветот и чувствував како некој дише покрај мене. Навикната сум веќе, во куќава живеат и некои други сили покрај нас.
Ова поќе изгледа како да сака, иначе зошто би излегол на слика? @nencunen мене ми личи на закачалка иначе. На темата, дур бев основец ова ми беше необјаслива случка, сега тоа што сум слушнала неможам да не слушнам. Дур бев мала бев убедена дека некој во тоалет ги пушта чешмите, и постојано се криев кај мама в соба и му велев дека има чешми, она отвораше на вечер и велеше дека нема (во смисла чешми шо течат). А во спална не слушав и океј си се враќам в соба и пак исто. Навечер не ни одев до тоалет оти ми беше страв. И еден ден дознавме од шо било. Мојата соба се граничи со тоалетот на комшиите, а они се баааѓи активни навечер.
ејјјј која слика не ми се верува човече, имаше една девојка бог да ја прости откако и се појави оваа слика..
Сликај ми ја целата просторија на светло, па ќе ти кажам. Мене ми личи на уметничка биста која стои на ивица на некој шанк.
Мислам тука е темата за ова што ќе го пишам и да ви кажам пред време ни пиев ни ништо !! Сношти си дојдов дома во 1 часот од искачање ,си одам во мојата соба,ќуката ми е на два спрата,веднаш горе кога одиш е вецето,собите на моите браќа па нај на крај е мојата.Запалив светло секаде,одам и гледам кај што минам собата на едниот брат беше отворена и ГО ВИДОВ НА КРЕВЕТОТ КАКО ЛЕЖИ !! Одам во мојата соба,се пресоблеков,идам накај вц,кога поминав пак од ходникот БРАТ МИ ГО НЕМАШЕ !! Ни ми се пречинуваше ни ништо.Од страв не знаев што да правам и отидов доле кај татко ми мајка ми у спална.Му се јавивме на брат ми кажа дека подоцна ќе си дојдел да не сум го чекала да спијам (дека секогаш го чекам да дојде па да спијам) му реков веднаш дома да си дојде.Татко ми ништо не ми кажа,мајка ми мисли дека ми се пречинувало се и сешто зашто сум го оставила намазот во последно време Знам дека некои нема да ми веруват,ама јас тоа го видов,и ова не ми е прв пат нешто чудно у мојата куќа да ми се случи ама после ова не можам да одам горе.Страв ми е се да правам,да излезам до вц ми е страв да одам .И пак ќе кажам дека не ми се пречинило,ни бев пијана ни ништо.
Мене поминувајќи покрај куќата од баба и дедо (живи се) ми се пристори како дедо седнува на клупата што им е пред куќа и кога погледнав никој. Ама тоа е од што сум си изгубена и ми се причинуваат работи.