Неостварена желба ми е да имам огромна градина со цвеќиња , трева , масичка и столчиња за кафе , лулашка , итн едноставно се што е потребно за една градина. Се надевам дека еден ден ќе ја имам и ич нема да ми биде тешко да ја средувам и да ги одгледувам цвеќињата
Неостварена желба ми е да бидам манекенка.. ама знаам дека нема да се оствари Инаку желба ми е да имам куќа, дечиња, маж.. Има време за тоа
-Да патувам со авион. -Да ги имам сите дизајнерки алишта кои ќе ги посакам. -Да патувам насекаде низ светот. -Да бидам моден дизајнер. -Да отидам во New York. -Да бидам неограничено време на еден добар одмор на Хаваите,Карибите.. -Да јавам на коњ. -Да отидам на Tomorrowland. -Да отидам на концерт на Coldplay. -Да имам некој екстра секси маж. ..има уште многу , не е само една ...ама доста се засега
Охоо и мојот лист е долг, на неостварени желби. Или подобро да речам ајде на To-Do листата да ги остварам 1. Да имам куќа со базен, со теретана, со голема кујна и со зимска градина 2. Да одам на Бали и Малдиви 3. Да го посетам Њу Јорк 4. Да станам менаџер на добра фирма 5. Да бидам повторно 50 кг како што бев на факултет 6. Да научам на скијам т.е. бордам 7. Да се преселам во Австралија сосе цела фамилија туто комплето
Да си купам убав теллефон, да одиме на одмор на некое далечно место, да ги посетам лондон париз њујорк....
Кога би почнала не би можела да запрам .. хахахах , епа најмногу од се ми е да отидам некогаш во посета на Мексико,а потоа и на Хаваи хахахах
Лето во Америка! Далеку од сите само со најдобриот другар..Мајами,Лас Вегас, Централ Парк...Викторија сикретс,Тифани..ахх. Уште во петок да поминеме ок у амбасада и се ќе биде добро..
Да нема повека болести, сиромашни, гладни, да ги нема лошите луге, лицомерните, завидливите.Да го видам светот како прекрасно место за живеење.Штом навечер ке си легнам да заспијам како јагне а не милиони грижи да ме мачат.Се надевам дека еден ден ке биде така со Божија милост
Да живеам во Италија, и да одам на утакмица на Милан. Да станам психолог. Да одам на Ролан(д) Гарос. Да го видам Ремзи.
Мојата желба....Голем љубител сум на животинки-мачки и кучиња Имам мачиња,но куче.. Проблемот е што сакам да чувам ЗЛАТЕН РЕТРИВЕР...<3 Сум чувала и порано кучиња,но сакам ваквоо срце :/