И јас како тебе.Сакам да одам на пат околу светот.Да посетам различни земји,култури,народи,да видам разни природни богатства,убавини.Дефинитивно ова мора некогаш да се случи.
Некогаш можеби .... Одмор во пустина Спојлер И најизолираните делови на планетата познати како пустини имаат свои “храмови“ чиј луксуз може да се мери и со најскапоцените и најубавите хотели низ светот. Но, разликата е во тоа што тука можете да уживате во тишината. Луксузот кој го нудат пустините е луксуз на недопрено пространство, контемплативност и без ограничување на просторот и времето. Уживањето во одморот меѓу дините и песочните пространства, денес веќе не е наменет само за самците и авантуристите кои се во потрага по медитација и себеоткривање. Многу туристички агенции нудат разни тури во најпознатите пустини на светот со локални водичи со цел да го почувствувате и доживеете изворниот дух на пустината. Најлуксузни места каде можете да отидете се во околината на Дубаи - Al-Maha Emirates и Bab Al Shams Desert Resort & Spa позната како врата на сонцето. Либиската Сахара, по многумина позната како најубава пустина на светот, ги крие своите адути во резиденцијата Akakus и Ubari Magic, а спиењето на отворено небо сигурно ќе биде незаборавно искуство. Во внатрешноста на Египет се крие оазата Dakhle, а во Јордан најмистичниот и најнедопрениот дел на земјината топка - Wadi Rum te Bait Ali Desert Camp.
Секој има желби.А среќен е тој што му се оствариле. Мојата неостварена желба ќе ви ја кажам доколку ми се оствари.Пресреќна ќе бидам
Да заминам некаде далеку,сама по можност на некоја оаза среде пустина... П.С да се надополнам гледам погоре дволичен сака да бега и тој па можиме да се дружиме
Полно неостварени желби.Да имам семејство големо, да живеам надвор од македонија, да имам голема ќуќа и се што ќе посакам, да идам на одмории каде ќе посакам ми се малку застарени. Сеа за брзо добив огромна желба во иднина да станам актерка(нормално не во македонија.Гледајќи го крајот на сериите Бурни времиња и аси,таа блискост која се ствара меѓу актерите, меѓу сите вклучени во филмот или серијата, ептен ме привлекуваат.Доста напорна но друштвена и убава работа.А и да се пофалам многу добро глумам, али ете пуста желба, само желба.
Неостварени желби... - од сексуален аспект Да сексам некоја 35-45 годишна згодна и секси жена при што во предиграта до тој степен ќе ме напали што алатот ќе ги пукне гаќите и фармерките и самиот ќе излезе желен за акција и пенетрација, како резултат на преголемиот сексапил што би го поседувала таа жена. А и мислам дека жените во овој интервал ја достигнуваат сексуалната кулминација така што задоволството би било од интергалактички размери зачинето со Млечен пат на крај. - од финансиски аспект Да имам 100 милиони $ (малку нереално) или барем 5-10 милиони $ (пореално) и да знам обезбеден сум за цел живот и се што ми преостанува е само да уживам без грам стрес и нервоза, а со тоа ќе живеам и подолго - од туристички аспект Лас Вегас, Хаваи, Карипски острови, Сиднеј, Токио итн. Сите други неостварени желби би биле под категорија финансии како на пр. BMW од 50 000 евра, куќа или стан од 2-3 милиона евра итн. Животот е крај краева создаден само за уживање пошто живееме еднаш.