- da zavrsam fakultet - da si najdam rabota koja mi dava garancija za dokumenti vo stranstvo - da se sredi situacijata so decko mi - da ja pobedam depresijata i da stanam silna ličnost Se ostanato ke si dojdi samo po red
- Да преноќам во шатор во северна Норвешка или Шведска и да ја гледам аурора бореалис - Да го посетам Гренд Кањон - Да имам ќеркичка - И уште неколку, ама не се за кажуење
Баба ми колку што памтам пред да ги прави кифлите, тестото го сечеше со нож на еднакви делови и потоа од секој дел кифла ИСТА инаку кифли не месам, само невестички
Да се оствари уште еднаш ама беше неуспешно сега ја имам пак да останам бремена пак и да биде се во ред со бебенцето.
Да ја посетам Јапонија и да поминам барем една ноќ во стаклено игло во Финска чудејки се на феноменот аурора бореалис Голема и долга љубов како од филмовите Да имам керка и да си ја крстам Изабела Да си отворам свој бизнис и да си бидам успешен Да си заминам од државава И да присуствувам на секоја вечер од НБА барем по еден натпревар
1. Сакам да си купам професионален апарат. Да завршам некој курс за фотографија. Да шетам многууу, за да имам шо да фотографирам. Па сакам мала изложба. 2. Некое време да живеам надвор од државата, колку за искуство, нови луѓе, култура, целосна самостојност. Реков најмногу би во Турција, ама можи и на друго место. 3. Не сакав море, поќе сум планина чоек, ама почнав да го сакам. Па нема да ми дојди лошо една мала викендичка на море, со уредено дворче (со школки). 4. За бизнис, би сакала слаткарница, не со обични торти (да не откривам бизнис идеи). 5. Од малечки работи сакам уште 3 тетоважи. За скоро 6. Двор со животинки (базенче со пајки, куче, кози, зајачиња и желки) и некое растение (малинки пример).