Прво да завршам...ама знам дека ќе ми се оствари,уште малку Ама овие две потешко...Да одам на Dash Berlin i Armin Van Buuren и да си купам Canon 550d Сигурно има и други,но во моментов не се сеќавам пошто е 3 сатот и веќе ми се кочи мозокот \ Eх,ќе заборавев,најважното...ДА ме побара веќе за жена ако мисли да продолжиме заедно....
^^ Неостварена желба ми е да се сликам со горе наведениот Дедо Мраз. (немам ниедна слика со Дедо Мраз како мала, уште тогаш знаев дека не постои ) Освен тоа, да ја посетам месечината, кога "можат" американците зашто да не можам и јас.
И јас сакам да бидам Дедо Мраз пред фото студио, да завшам факултет за криминалистика (најголема желба од кога знам за себе), да бидат инспекторка , да си ставам пирс, да шетнам низ светот. Тоа за сега.
Јас во фебруари сакам да бидам Европски шампион, здравје налето барем прва половина на олимпијада (но затоа пак Рио 2016-дефинитивно сакам Олимписки шампион). А после ќе размислуваме за 2013....
Неостварена желба ми е да упаднам на пренос во живо на вести од позадина и да пратам поздрав до мајка ми или било кој. Најверојатно и ќе си остане неостварена.
Имам една слика, како мала, со раширени раце а во позадина бранувано море... и нечиј задник. Ама, буквално вака: Колку години поминаа оттогаш, а јас се' уште се надевам дека ќе го најдам оној кој ми ја уништил сликата.
Имам една желба која не е остварена, а може да се оствари. Значи не е невозможна, испланирана е што и како ќе биде, уште некои мали деталчиња ми фалат. Планирам да ја остварам на лето, кога е шпиц сезона во Охрид, кога има најмногу туристи. Ја мислам уште од кога, се надевам дека ќе ја остварам. Не кажувам уште сега што е, веројатно ќе слушните за мене кога ќе го сторам тоа
Неостварена желба ми е да служам војска, отсекогаш го сакав тоа и ќе го сакам. А во друга крајност да се занимавам професионално со козметика и со водење на козметички салон. И како последно, да идам со љубовта во Париз Се надевам во иднина нешто ќе ми оствари ..
Да летам со параглајдер, да јавам коњ и да одам во Дубаи. Последниве две би требало годинава да се остварат, тоа првото којзнае кога
hmm...da stanam peacka...so ogled na toa shto ziveam vo Makedonija kade ne bi sakala da imam muzicka kariera i plus nikoj ne me podrzuva poradi toa shto sum i go sakam-muzicar i muzika...dosta nadezna sum neli?
con me è il contrario,be può andare anche questo però senza macedoni... кај мене е обратно,но може и овоа но без Македоници(тенкс гад во мојот град нема Македонци) ...а сега мојата главна... желба па да скокам банџи
Хмм па имам повеќе неостварени желби, па ќе ги напишам тие што ми текнуваат во моментов - да отидам во вселената Уште од мала премногу се интересирам за неа и одсекогаш сум сакала да бидам астронаут и да чиам такви книги - да отидам во Египед. Ептен ме интересира древниот Египед, фараоните, мистериите поврзани со нив итн. - Да отидам во Шпанија, да гледам натпревар на Барса и да научам шпански - Да ја посетам Италија и да научам италијански - Да летам со параглајдер, да скокнам од банџи, да скокнам со падобран, да летам со балон... - Да јавам коњ - Да станам програмер на видео игри Или каков било програмер ( Ова планирам да студирам, ама ке видиме, незнам баш колку имам талент за ова , затоа го ставам во неостварени желби ) - Да одам на концерт на некоја рок група како RHCP, AC DC .... - Да одам на некое тропско место, како Дубаи, Карибите , Бахамите - Да одам во џунгла - Да ја посетам Австралија, да пливам во океан, да ја дочекам новата година во лето , на плажа... Еххх желби, желби , колку ги имам, а никако да се исполнат
-Да одам на патување со дечко ми во џунгла -Да ги посетам Хаваите, Филипините, Бермудите -Да идам на концерт на Бијонсе, Лејди Гага, Адел
Моментална желба ми е, да имам парно во тоалет. Ама озбилно. И да завршам 5,00 што е невозможна мисија, годинава.