- Да одам во Хрватска -Да ја прошетам Европа,Африка,Америка и Австралија -Да се запишам на факултет и секако - да го завршам
Да бидам успешна. Под тоа подразбирам: да завршам факулетет; да имам добро работно место; да го прошетам светот; да го поминам остатокот од животот во топла прегратка на некој кој ме сака и на моите деца.
Пааа, имам многу неостварени желби , но ајде ќе издвојам неколку. - Да идам во Париз. - Да имам сопствена куќа. - Да имам совршено правааа коса. - Да направам фотосесија. - Да имам свои лично заработени пари. - Да имам професионален апарат само за мене. - И најважно од се, да бидам среќна во тоа што го правам.
Спојлер да ги напишам сите ќе ми требаат 3-4 страни... пс ај шала на страна ќе напишам 3-4 шо ептееен ги посакувам 1.сестра-близначка 2.раскошна куќа со убав голем базен,џакузи и ткн.. 3.цел живот сите да се среќни ,здрави,богати и убавии и 4.да идам во Шпанија и да глумам у некоја шпанска серија...
Да биде Македонија земја без насилство! Да сум среќна засекогаш! Да нема негативни случки! Да имам безброј фондации за деца со посебни потреби!
Пред се: Да си го фатам тој шо си го сакам! <3 хаха Сакам на одмор на море/езеро. Да живеам на некое мирно место , без политика и такви глупости!