Имам многу неостварени желби како прва можам да го запознаам Хари Стајлс во животов и да си купам професионална камера
Секогаш ми било да бидам многу богата. Но со тек на времето сватив дека парите не се се во животот. Најбитно е здравјето,семејството и да си срекна
Да стапам во контакт со една позната странска актерка и да ја запознаам со другарка ми. Животен сон и е да размени 2-3 збора со неа. Се надевам некој ден би можела да и ја исполнам желбата.
Ме подзамисли прашањево... Имам некои мали желбички кои зависат од мене, па не ги сметам за којзнае што, туку гледам да си ги исполнам. Имам и некои големи желби кои знам дека не може да ми се исполнат никогаш, па исто така не ги сметам за желби, нема поента кога се тотлано неостварливи. Ама вака нешто посебно, што би го третирала како неостварена желба не ми текнува дека имам. Можеби да почнам да работам нешто приватно, и да ми тргне
Divine не губи надеж,не знаеме животот што ни носи Што се однесува на темава,имам повеќе неостварени желби.Пред се најважно ми е здравјето на моето семејство и моето,другото може да се реши.А кога сме веќе кај фантазиите дефинитивно најголема желба ми е да ги посетам Дубаи,Мајами и Египет.Исто така да имам куќа на море и по можност една квалитетна машка особа покрај мене
1 Да можам да им читам мисли на луѓето и животните, 2 Да ја глумам Catwoman на филмското платно, 3 Да живеам во Рио, 4 Да отворам стационар за животни.
Да се запознаам Lady Gaga.. и One Direction Да имам голема соба и само моја да е.. Да Одам на концерт на Modern Day Escape.. т.е да ги запознаам и нив.. Да одам на Хаваи.. И толку..Скромна сум нели??
Да живеам во некоја ОГРОООМНА куќа со ОГРОООМЕН двор (ама среден)да имам 5-6 хигиеничарки.. и да работам работа од дома,а да зимаам многу париии
Да изгледам еден натпревар на Реал Мадрид,да ги запознаам One Direcetion и Justin Bieber,да имам огромна куќа и двор,да имам брендирани алишта од познатите брендови,да имам ајфон.....
Да научам да возам и да имам мој мотор BMW 1000 Да си останам со дечкото што си го сакам..и да живеам во вила со базен...да имам едно машко дете...и тоа..и здравје да си имам
-Да имам голема соба ама само моја да е -Да се запознаам со Бијонсе -Да живеам во Америка -Да станам позната пеачка...