да му бидам адвокат на ѓаволот хаха се зезам, не остварена желба ми е Рио Де Женеиро и Копакабана авввв
Има многу, многу =) Неможам да издвојам една, ама ако мора, сакам да се собере целото семејство на едно место, да имаме семеен ручек =) Не дека не било порано, но би било убаво пак да се случи.
Сеуште неостварена желба-да дбидам вистински сакана, да ја почуствувам љубовта. Добро знам дека има време, мала сум уште, ама желба ми е.. се надевам дека ке ми се оствари еден ден пошто колку што гледам нема веќе ниедно асално машко ама тоа е. Друга неостварена желба ми е да идам во Париз и Дубаи. Има уште неколку али доста сеа сега овие..
оние ми се остварија ама само со 1D и LG не :’( сакам да го запознаам ХАРИ СТАЈЛС ;3 се ке дадам само да го видам и да му ја пипнам косата *.* ииии да го бацам (аман на образо де )
Колку и да звучи недостижно,отсекогаш сум мечтаела да отворам дом за деца и тинејџери без родители кој ќе биде поразличен. Децата сами да си ја избираат облеката,хобито и дали сакаат да се занимаваат со музика или спорт, фризурата,сами да избираат што ќе јадат,да имаат интернет,телевизија,да излегуваат надвор,но секој ден да ги учам на вистинските вредности.
Сите луѓе имаат барем по една неостварена желба во животот!Некои цел живот се надевале дека ќе им се оствари,а друѓи пак кои биле на чекор до неа многу бргу се одкажале!