Ако си живеела во станот во Август сметките се плаќаат во Септември, ако вели сметки кои пристигнале во Август тогаш веројатно се мисли за тековните сметки за Јули, плати како до сега во банка, пари на рака не, освен ако му имаш доверба дека нема да те изигра и да ти бара наново да му платиш за сметки.
Не ме сфати, сака пред време да се палтат смеѕки за август на рака пари. Ме фати инат и сега ќе се информирам и со адбокат ако може да се искориати тој член бо договоорот супер
Ако сака пари пред време ич не му давај, кога ќе дојдат сметки плати си во банка и готово. Како он знае колкави сметки ќе дојдат колку ќе потрошиш па ти бара пари ?
Ако се разбираш од овие работи, дали може да ме тужи ако не хи платам? Договорот не е заверен на Нотар, усно се договаравме за да се иселам, кирија на рака
И да тужи апсолутно ќе биде твојот збор против неговиот,пари предвреме и на рака за сметки не,кога ќе измине месецот ќе ги платиш сметките кои он ќе ти ги прати на вибер на пример,но не на рака него преку сметка!
Секој може да тужи за што сака судот е отворен за секого. Но на суд ќе одите збор на збор или народски кажано на жими мајка. Затоа кога ќе си дојдат сметките ти ќе си ги платиш и во банка и готово не си играј да му ги дадеш така на рака.
@Tanjat78 @Luciferka Сметките нема да ги платам за цел месец посекако оти не седев цел несец, така да на сметка негова ќе му пуштам одреден изноа нели до тој датум до кога имам седено и чао со здравје
Ако во договорот стои фиксна дата за напуштање на станот,да,идеален дел од сметките префрлаш,ако не пишува тогаш не би знаела како да изиграш...имаш капар оставено?