Не е океј да постирате слики од вашите деца на анонимен форум, на интернет, кај што не можете да ги избришете сликите кога сакате.
Не знам дали е непопуларно, али оти глеам никој нишо не кажуе - луѓе шо мрзат деца се болесни! Значи има разлика да не сакаш деца да имаш, да ти смета невоспитани деца на глава што се качуваат, али да сереш цело време мрзам деца, не раѓам ќе ми го усерат животот, те нервирало оти бебе плаче у авион коа му се мења притисокот у ушите, или коа е гладно, или деца шо играле на улица, шо подалеку од мене.
Југоносталгијата е само обична носталгија кон младоста. Пренапорни се особите кои сакаат да докажат како тогаш се било мед и млеко, а денес ништо не чини. Млади сте биле, за мене 2000-тите се Југославија.
И мали деца на плажа треба да носат костим за капење, ај што не е хигиенски голи да седат, туку и скриени педофили има..
Гледање цртани за мали деца, не е таков crime како што модерните мајки го прават. Јас на моето давам.
Татковци им исклучуваат цртани кај што има виножита да не им станат синобите геј.. и со тоа се фалат!
Кога мајки викаат "јадевме, спиевме, какавме" кога зборуваат за бебето. Не знам за другите, ама јас не јадам и какам 5 пати на ден како што прави бебето. Може да си "играме, шетаме", активности кои ги правиме заедно, ама за работи кои ги прави бебето кога зборуваат во множина многу глупаво ми звучи.