Мислев на "чиста козметика" и слични ми ти ѓаолштини. Од испроцесиран шеќер признавам карамела Сериозно не знам што е полнењето во ледена коцка, ама зоЖто И лути пиперки, и остали врагови *Леле, Афтер Ејт ај со ментол, па и помаранџа бе! Ересссс!!! Кој рекол дека 99,99% од пастите за заби треба да бидат со ментол и слични "освежителни" сра*а?! 33 години имам заби, толку долго секое сабајле ми се повраќа. Парадонтакс солена ориџиџи > било која "освежителна"
Можеби најнепопуларното мислење: реееееетко кое чоколадо е вкусно. П.С. чоколади со мармалади внатре и други чудни смеси не ги ни рачунам за чоколадо.
Некад сакам да купам од оние детските пасти со вкус на јагода, Значи ги обожавав ко помала, ама пораснав јбг
О да имав и таква, е таа беше д шит, милка бабли е едно ништо за таа. Секакви вкусови зедов, ама дефинитивно таа со меурчиња и оваа со "бони топ" ми фалат најмногу. А тие што правеле булинг за тоа сигурно немаат успеано во животот.
За чоколадо сум на став - за добра свиња нема лоша помија, а ја топ свиња сум Ама коа ќе ми кажете дека уживате во вкус на корнишони... Мозокот. Треба. На. Скен. Да. Ви. Го. Стават.
Дека во нашава државичка двата најголеми форуми се родово дефинирани, каде 90 отсто од учесниците се од еден пол, е виц на сосема посебно ниво...
ВКУСНИ СЕ. И КРЦКАВИ. ШТО ПОМАЛИ, ТОА ПОУБАВИ. И СОКОТ Е ВРВ. И НАМЕРНО КАПС ЛОК, СЕ ДЕРАМ! ПРАВДА ЗА КОРНИШОНИТЕ!!! #triggered
Aко не поддржуваш жени у сѐ, а си женско, си пик ми грл. Не, само полесно сфаќам машки мозок него женски. А и женските се поголеми зла од мажите.