Полошо од манијак во јавен превоз е машко што дреме до жени и не реагира. Ама дека 8. е на прагот, женско може и сама.
Ни една серија не треба да се чека поише од една факинг година! Порано имаше по 20се епизоди годишно по 45 минути минимум, сеа едвај 6 епизоди ќе извадат на 3 години... Али им се може оти не се на тв само, па моеш уште еднаш да им даеш пари да ги изгледаш сите сезони да се потсетиш пред новата премиера. Ок, ја не оти сум клошарка у душа и глеам на црно, али ипак. А и тоа шо викаш, најтужно коа серијата е чќљ класа... Ја едино Severance и Blye eye Samurai сум ги чекала, и тоа е. И плус. треба да се престане со сите епизоди одеднаш, него ли епизода неделно, ко Apple+ шо праат. Да чекаш, па да мислиш што се десило, па да глеаш теории на ЈуТуб, па да мислиш што ќе се деси, да брзаш дома да идеш да не ти почне серијата или да рефрешираш цело време да видиш дали ја стаиле епизодата... Се напнав...
Абе ако е уба серија се памтам околу неа, и да, чекањето ме боли, ама мом да го издржам. Неимпресивна серија од друга страна ја заборавам и не сум фан на прегледвање сем ако не ми е во омилените серии и така морам да прекинам со гледање или на пола сезона да сфатам шо се случва.
Баба и дедо апсолутно треба да помагаат околу чување внуци ако се здравствено добри и во склоп на можностите. Боже ме сачувај, дојде време да ти е срам да кажеш дека твоите сопствени родители ти помагаат со грижата околу децата. Не драги мои, it truly takes a village, не дека јас сум неспособна
Нормализираа нешто што по ниеден основ мене лично не ми е нормално. И после родителите депресивни, прегорени, преоптеретени …
Зависи шо подразбираш под помагање. Да ги причуваат понекад, прошетаат, нахранат. Ама да се задолжени константно, не, никако.