Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Непопуларни мислења (Unpopular opinions)

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од DaisyDoo, 6 септември 2023.

1. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    8.178
    Допаѓања:
    43.652
    Диско>>>кафана.

2. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    17.626
    Допаѓања:
    134.695
    Мислењето вклучува емоционална длабочина, само не ја воспримаш. Океј е, тоа му ја покажува поентата.
    Си пишала луѓе, не ја спомнуваш сестра ти.
    Па и за сестра ти да збориш, ти не си она. Ти си ти.
    Различни личности сте. Можеби не го гледате сакањето исто.
    За сакањето од страна на родителите можеме да претпоставуваме само од аспект на деца, но не можеме вистински да го поимаме додека не го осетиме самите како родители. За ова во право се родителите кога велат дека „тоа е посебна љубов, љубов на друго ниво и не можеме да ти доловиме кога ти немаш кому да ја дадеш“.
    Не, туку е од реален муабет на мојава потесна фамилија кога едниот мој внук пројави желба да полага за возачка и различни генерации си дадовме мислења дали тоа е сакање или разгалување.
    Кхм...
    Џастин Трудо и Володимир Зеленски (нешто до името ќе да е). Помлади, ама исти лајна.
    Првиов ја задрма државата љубејќи мигранти и пари, другиов ја поеба државата во секој можен аспект слушајќи западњаци кои го манипулираат за да зграбат ресурси.
    Не е до годините, до алчноста е.

3. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    6.204
    Допаѓања:
    26.376
    Батали возачката.
    Сакање не е ќотек, сакање не е сексуализација на свое дете, сакање не е хистерично гласно дерење оти истурило јогурт на маса, сакање не е чување во стаклено ѕвоно и создавање параноја дека надвор сите сакаат да го убијат, сакање не е наметнување вина врз детето за сопствените неуспеси, сакање не е да му посакуваш све најлошо во животот само оти ти во младост си имал тежок живот...И многу ситуации кои се ептен прифатени како нормални, а не се. Оние екстремите мислам не треба да ги спомнувам.

4. Mrs. right

Mrs. right Популарен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    4.149
    Допаѓања:
    17.203
    Јако е да си црната овца во стадото.
    Другите те мотивираат како не треба да бидеш само една обична овца
    :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: