Форумџика на годината

Непопуларни мислења (Unpopular opinions)

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од DaisyDoo, 6 септември 2023.

1. LiquidLuna

LiquidLuna Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2021
    Пораки:
    7.162
    Допаѓања:
    39.104
    Додека не стигнав до аутизмот, ќе ставев лајк.
    Ама после ме опна со англицизмот и викам No way, Jose ]:):rofl:

На Gosh, M&M и Biljarkata им се допаѓа ова.
  2. DaisyDoo

DaisyDoo Популарен член

Се зачлени на:
    26 октомври 2021
    Пораки:
    2.376
    Допаѓања:
    12.051
    Јас се водам по тоа дека на добро свинско само сол му треба. :D

За вегетата знам да кажам, ама ловоров лист бе? Имам дома не дека немам, ама како што на денешницава мора да имам колаген, така ми е наметнат и ловоровиот лист.:drunk:

И протеин :whew:

На Biljarkata и LiquidLuna им се допаѓа ова.
  3. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.901
    Допаѓања:
    188.837
    :rofl:

Ловоров лист чувам само за гулаш, кој го правам еднаш годишно, евентуално два пати ако се згрешам некогаш. И за манџа компир која до сега ја имам напраено точно 0 пати. :tmi: Ама си стои за секој случај, може ќе ми текне некогаш. :D

На темата:
    Знам дека има бенефити, намалува стрес, анксиозност и бла бла бла, ама набљудување/идентификување птици ми е најглупо хоби евр. Можда дели место со јавање стапчиња што сакаат да бидат вистински коњи кога ќе пораснат.

На M&M и DaisyDoo им се допаѓа ова.
  4. theowndemon

theowndemon расипана играчка Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.915
    Допаѓања:
    183.629
    На мажи треба да им се забрани да имат слободен пристап до социјални мрежи. Мора прво да докажат дека не се мањаци, па после да им се дозволи пристап. :*: :f:

На Elenpelen, CameliaMiller, Eunoia и 12 други им се допаѓа ова.
  5. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    5.056
    Допаѓања:
    16.715
    И на форумов исто. :?:

На Elenpelen, Biljarkata, Momichka и 5 други им се допаѓа ова.
  6. AlmaOculta

AlmaOculta Активен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2026
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    250
    Не само за социјални мрежи, за се буквално за се треба да им се забрани пристап додека не се докаже дека се нормални, без задни намери

На Elenpelen, GirlLove, eliesaab и 2 други им се допаѓа ова.
  7. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.988
    Допаѓања:
    26.096
    Многу ти олеснува кога од ќутлив човек , пукнуваш и преку ноќ , стануваш Bad Bi*ch , па на сите што си им ќутел со години им плеснуваш она што мислиш во фаца . Просто , нивните забезекнати фаци се priceless 8):devil: .

На L.i.n.a.a, Panda00, eliesaab и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.612
    Допаѓања:
    61.465
    Повеќе обожавам негативци кои се pure evil отколку оние со тажно минато кое ги претворило во такви.
    Првите едноставно се такви, често интелигентни и харизматични, не им е гајле за социјални норми и живеат единствено за свое задоволство. Нивниот хедонизам е освежување и немаат посебна мотивација да се такви, туку просто им се можи. Кул, искрени и силни.
    Вторите се комплексни и досадни, постојано им тежи минатото, бараат сожалување и емоционален напор, сочувствување со нивната sob story и разбирање зошто станале лоши. Недоволно силни да се изборат со тоа што ги влечи надолу па тоа им е мотивацијата да штетат на други.

Disclaimer: не зборувам за вистински живот :D

На AlmaOculta му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    8.232
    Допаѓања:
    44.142
    Оверрејтед е носталгија за периоди ко детство и адолесценција. Не поминал ни еден ден од мојот живот каде што сум помислила wow ми фали детството, сакам да се вратат тие времиња. Океј можда е до мене, ама сепак не слушам често некој да го дели ова мислење.

На CrazyGirl15, Mumoftwo30, Eunoia и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.604
    Допаѓања:
    25.891
    Атеизмот е измишљотина као и религиите. Зошто мора да постои назив и ако не сакаш/не осеќаш никаква потреба да имаш било што со смислување дефиниции и одговори на одредени прашања? Не мора за се' да има етикета и да припаѓаш некаде.

На eliesaab и Momichka им се допаѓа ова.
  11. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2024
    Пораки:
    1.894
    Допаѓања:
    15.004
    Васко Ефтов не е ништо посебно во новинарска смисла, шоумен како Џамбазов, али у политика. Гостите кои ги кани се најчесто некои маргинални ликови или статисти кои немаат никакво значење, како Филип Петровски, или некои пензионирани и заборавени генерали. Насловите му се кликбејт, суштината на разговорите и интервјуата најчесто е безвредна, се расфрлуваат непроверени или селективно поднесени факти, новинарска грамада можда за бумери, оние кои му плаќаат претплата за глупите му анализи.

Исто и оние двајца од Инфомакс, обични шарлатани и спинери. Денес е непопуларно да се хејтаат, пошто ќе те етикетираат како про-ВМРО, а и единствено тие се опозиција (на што спаднаа СДСМ, екс-Груевисти да ботуваат за нив). Ги следам понекогаш, често знаат да спинуваат, нека не тврдат дека секогаш биле критички настроени кон власта, тоа можат да им го сервираат на овие кои ги дознаа пред две години. Во време на Груевски беа про-власт, сега се платени од друг табор. ПроРусија беа едно време, со Мирки, Миленковци, Палчовци и слични, денес се проЕУ. Али добро, народ со меморија на риба смета дека работат и известуваат во интерес на обичните граѓани.

На sonuvana, pinklipstick, Gosh и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. MissChievous

MissChievous Форумски идол

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    4.604
    Допаѓања:
    25.891
    Кантри американа е еден од подобрите жанрови на музика.