^ Also, летна Хавана е преценета, секогаш има гужва, а е едно големо ништо. И Saloon е предосаден, истиот распоред на песни ги има со години, ама изглеа луѓето доаѓаат напраени камен, па не ни приметуваат, јако им е.
А шо ќе кажеш за 30+годишни going накај 40, '' здомаќинети'' , со деца (и бебиња) , отрешртено, дома? From Balkan with love.
Не сум ни била во овие никогаш Забави да ама со повод и кај што можеш да се видиш со луѓе и муабет да направиш. А не да отидеш, музика до даска, играте, ни збор не си кажувате од што е гласна музиката и на крај Еј брат јако си поминавме, се видовме цело друштво а у. Абе ај @INNERBEAUTY не знам? Ни 24/7 дома ми нема смисла (ако тоа мислеше) ама кога сум за дружба со луѓе сум баш за убава релакс дружба. Не, како што наведов играш и не зборите ич и после еј се видовме и топ све беше. Уствари се гледате ама појма немате за другиот.
Не мора да збориш со некој за да кажеш дека убаво си поминал. Се ужива во музиката, амбиентот, опуштен си, играш, нема некоја филозофија во забави.... Знам дека не е за премислување темата ама морав да се надоврзам.
Моделингот е гејтвеј за елитна проституција, исто и актерството. Хинт: јахтинг. Me too movement е реалност што уште се случува. Новите случаи ќе ги дознаеме по 30 години. Ако имаш желба да накалапиш многу пари и моќ имаш психопатски тенденции (има истражување за ова). Има и други ама после.
-Тегет убаво се комбинира со црно -Бела е поубавата сестра Хадид -Орео е overrated -Музиката на Taylor Swift е overrated -Barbie филмот има добра поука, ама е доста кринџ -Фудбал не е интересен спорт
Apple производи се само чист снобизам и ништо повеќе. Тоше Проески имаше добар глас, но просечни, досадни песни и просечен физички изглед и никогаш не ја сфатив манијата по него. Концерт. Плаќаш пари за да стоиш 3 часа во место меѓу гужва и да го гледаш пејачот од 500м далечина. Friends беше интересна само кога се емитуваше првиот пат.
Пејачите се sooo overated. Забављачи се, ништо посебно за у несвест паѓање и идолизирање. Нашетан човек не значи и паметен или културен, урбан.. Авокадо тост не е вкусен појадок. Сори. Не е срамота да јадеш ајвар. Ако возиш бесна кола, си на некоја си квази позиција, не си успеал во животов.
Дека го спомнавте овде дебилов Маск. Маск е дел од педофилската ложа, Лолита експрес, каде носеле тинејџерки (за масажи и потоа силување). Поранешна вработена од страв не сака да го тужи за сексуално вознемирување на работно место. Се слекол гол во кабина од приватен авион и почнал да ја убедува, знаете за што. Не е најуспешен бизнисмен, психопат на слобода е.