Ете кој пукнал да си фати гејмер Така заедно би живееле низ розевите очила у светот на фантазиите Поли, неам више 25 Unpopular opinions..
Ако е ваков гејмерот, и ја иам Симс играно у средно и имам пасија за гејмање, гејмање ми е второто име.
Not to brag, али муж ми шо последна играна игра у животот му е Lion King, пред некоја година за роденден ми купи таква специјална светлечка тастатура за да можам повеќе да доминирам у кантер. Иначе, непопуларно мислење ама Дота е тапа игрица.
https://forum.femina.mk/threads/Неатрактивни-хобија-кај-мажите.35155/ А можеби па и не е толку непопуларно мислење според статистиките, жениве нејќат т.е најмалку сакаат гејмери.
Ко за висината муабетот е ова така за се онда може да се каже ако е за тоа жениве паѓале и на Тед Банди што бил сериски убиец ради изгледот и харизмата не па за гејмери
Подобро да гејма отколку да скрола и да лајкнува онлифенс модели . Хоби е хоби, зависност е друго. Никогаш во живот не сум гејмала и не знам ништо за тој свет, ама малку онака чудно со толку омраза да се зборува за туѓо хоби кое не штети никому.
Source: trust me bro. Се воведе ли во нашиве школи предмет по препознавање fake news и лажни инфографици? Време е.
So eden google search sekoja studija so ke ti iskoci video gaming e rangiran ko n°1 unnatractive hobby mada ja ne bi go stavil kao bbroj 1 iskr ali toa zenive kazuvale
Повторуваме - Темава не e за да се сложите и збирате лајкови Непопуларно мислење број Х Терминот 'кучка' (bitch, сука блядь, etc) има многу позитивно значење. Не е воошто негативна појава ко што се мисли Баш е јако, праи да многу луѓе те идолизираат, им стануваш role model, те поштуваат.. Со еден збор - имаш харизма со која зрачиш и привлачиш
Па и не знам баш дали е за во оваа тема ама ај. Има теми за објавување секакви слики, од шминка до нокти и што сме си купиле, океј... Ама објавување слики од сопствените деца, просториите во домот и слично на форум ми е...?!? Каде е приватноста?