1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Непопуларни мислења (Unpopular opinions)

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од DaisyDoo, 6 септември 2023.

1. TwistedSister

TwistedSister Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2026
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    719
    А извинете вака како неупатена за кариерата на Вучиќ, кои песни ги има он? :?: Знам една само Ќе те ќарам и не ми се свиѓа. :D

2. FriendOfDorothy

FriendOfDorothy Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2024
    Пораки:
    2.665
    Допаѓања:
    22.002
    Таа и ,,Кате Катерина" му ја знам.:bug:Али у ист фазон како и песните на останатите фолкери. Потценет ради етикетата ,,сељак", иако Гоце, Наум и слични се исто срање.

На Gosh и TwistedSister им се допаѓа ова.
  3. mKdevojce

mKdevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    2.555
    Допаѓања:
    18.256
    Друг факт: Бројот на дијагностицирани случаеви на рак на кожа на годишно ниво расте право пропорцинално со зголемувањето на употребата на тие "заштитни" креми.:wasntme:

4. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    4.081
    Допаѓања:
    51.682
    Иам цел роман да ти напишам, али нема смисла оти природна селекција. Имај си убава Недела.

На Малечка Малинка му/ѝ се допаѓа ова.
  5. mKdevojce

mKdevojce Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    2.555
    Допаѓања:
    18.256
    Фала што ме поштедуваш од твојот роман. 8-| Иначе нема подобра природна селекција од она на слепите верувачи на "науката". Тоа го видовме во 2020/21 т.е сè уште се гледаат ефектите од истата. Уживај и ти во неделата. :mm:

На Gosh му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.147
    Допаѓања:
    44.997
    Ова го имам забележано само кај нас искрено, на плажа или пак во двор најчесто за време ручек - пуштање прегласна народна музика до даска на звучник ми е ептен без осет.

Не мора цел свет да слуша заедно со тебе, можеби некој одмара, можеби некому му е лошо, можеби едноставно не сака да слуша народњаци, сеедно.

На sweet-cherry, Малечка Малинка, FriendOfDorothy и 3 други им се допаѓа ова.
  7. L.i.n.a.a

L.i.n.a.a Популарен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2013
    Пораки:
    2.039
    Допаѓања:
    3.769
    РоденДен... Денот кога си се родила, кога си дошола на овој свет. Што има врска колку време си билa во утроба :D

@FriendOfDorothy :D:D:D
    Годините ќе ти бидат исти, нема да додаваш ништо. Кога ќе славиш 50 години, тогаш ќе биде твојот 51ви роденден.
    (fingers)

На Малечка Малинка и FriendOfDorothy им се допаѓа ова.
  8. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    1.510
    Допаѓања:
    6.187
    Не знам колку е непопуларно, ама многу е глупо кога сте во врска/брак и на едниот ќе му стигне порака на телефон другиот исто гледа од кој е и што, а уште поглупо е кога гледате додека пишува порака цело време во телефонот на партнерот... И многу неубаво изгледа кога сте во друштво со други и така се однесувате...