Непосакувани „додатоци“ во храната

Discussion in 'Храна и пијалаци' started by Offspring, Jul 29, 2010.

1. Angelche

Angelche Популарен член

Не, за жал, ми го спакуваа. Дома требаше да го јадам. Ја отворам кесичката, и што да видам...штрафче. :D И од кога го најдов тоа, таму немам стапнато. А не ни планирам да стапнам освен ако не сакам да ме отрујат, или убијат. :puke:

2. BeYourself

BeYourself Популарен член

аа ок, јас си помислив дека си го јадела таму па затоа .. инаку и јас да сум на твое место нема да планирам уште еднаш да одам таму ;)

3. slavica999

slavica999 Популарен член

Еднаш ми се деси да купувам шише 0,5л јогурт го отворам и сипувам во чаша и кога гледам си лебди спајалица . Бљааак од тогаш ширам анти реклама за тој јогурт за да никој не купува. Како прво тоа е метал....деца пијат и сакаат јогурт...бог да чува

4. gami

gami Истакнат член

Леле уште што не можело да си најдеш во јадење :lol: :lol: :lol: . Мене ми се нема случено вакво нешто, да се надеваме и нема :lol:

5. angie

angie Истакнат член

Додека лепо фино си го јадам тосот опааааа едно метро влакно помеѓу саламата и кашкавалот :puke:
    Ми се згади животот - срамота. Уште и улава ме прави - твое си е тоа, а таа распуштила мрсна коса таму :swear: Одсега кога ќе седнувам по сендвичари убаво го анализирам јадењето едно 5 мин па потоа го јадам.

6. kate-the-great

kate-the-great Популарен член

Аууу грозно :puke: и мене ми се има случено влакно во тост да најдам :(
    тогаш мислам дека не јадев цел ден од самата помисла кога ми се тегнеше влакното
    уф се наежувам кога ќе ми текне :puke:
    и Да ....не цапнав повеќе таму !!!!!!!!

7. K.e.ll.y

K.e.ll.y Популарен член

Мене еднаш во една пирошка гратис ми се имаше паднато и едно мало испржено лебарче :lol:

8. sanaqualia

sanaqualia Истакнат член

Толку долго се канев да јадам од мексиканскиот фаст-фуд во рамстор и на крај седнавме, нарачувам бурито (или што и да беше) и ооооп бубачиња ситни у марулата :o Ми се превртија цревата :@ Башка со беше бајато и лепчето и филот внатре, само подгреано у микробранова и гратис калории од бубачки.....бљаааккккк. Никад више таму!!!
    А вакви додатоци (влакна, мушички) редовно наоѓам дома у манџите на баба ми, и во истиот момент си станувам од маса :@

9. trendy

trendy Истакнат член

у сендвич влакно ма ајде тоа ми се има случено 2 пати :puke: :puke: :puke: да не се надеваме на 3 пат
    и нека пазат како готват храна а не земи стави и готово па ова е за во уста не е за куче господе :envy:

10. S-A-N-D-R-A

S-A-N-D-R-A Истакнат член

Леле истото и мене ми се има случено во млечен ресторан во битола,си јадев од кифлата и кога в уста влакно ми дојде, бљааааак :o

11. budala.sum-pa.sto

budala.sum-pa.sto Истакнат член

:puke: :puke: :puke: Уфффффф еднаш јадев јебче и на сред залак нокт грознооооооо :puke: :puke: :puke: Ваљда жената дур месела и се скршил ноктот и си останал внатре или па сечела нокти и после без да ја избрише масата си месела па се залепил, блјак. И влакна ми се има случено да најдам :sweat: ... Еднаш купив леб исто и кога го свртев да го исечам бубачка залепена :@

12. praski4e

praski4e Популарен член

Како не им е срам да ви даваат таква храна па за што плаќате таму и пак сте гладни срамота е тоа што се случува се згрозив кога го прочитав ова :puke:

13. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Темава е само за диеталци ! :D
    Ми се случува да наоѓам разни глупости по храната која ја јадам надвор од дома, да !
    Еднаш во тостот, лушпа од салама и конец и тоа заедно беа :puke: :puke: :puke: .
    Ми се згади од се живо во тој момент !
    А и влакна доста често наоѓам :puke: , во моментот ми се стемнува пред очи |( , ми се гади до бескрај :x .

14. Noemi

Noemi Популарен член

Бевме излезени на кафе со еден другар и со првата голтка од еспресото во уста му влезе стоногалка, јас ќе повратев а не пак тој, уффф никогаш веќе не одам таму :envy:

15. Strumfeta93

Strumfeta93 Популарен член

Пред една недела за викендот бевме излезени со другарките на палачинки. Како си ја јадев палачинката и мислев мое е влакното, но не било и кога го истеглив од палачинката ми идеше да повратам. :puke: Леле ама грозноооооо.

16. unique.lady

unique.lady Истакнат член

:puke: :puke:
    ми се има случено мене и мравка да најдам во тостот во Пинк Пантер отидов зад една грмушка и :puke:
    повратив
    но никој не ме виде :whew:

17. Buttterfly

Buttterfly Популарен член

Влакна најчесто,а имам најдено и мравки во леб и во салата :@ :puke:

18. Lux

Lux Форумски идол

Ми се чини после сите додатоци што ги прочитав три дена нема да ми текне на храна , па не да помислам да ставам в уста :puke:
    Како прво не можам да ги сфатам тие луѓе што намерно ставаат такви додатоци(прочитав во ваши постови за во кафето или пак во чаша вода :puke: ) па како немаат тие луѓе малку обзир,култура,добро нема нив да им се згади ако на нив некој така им направил?
    Па имаат храброст некому да плукнат во неговата чаша па после другиот да му ја пие плуканицата БЉАК, погадно нешто немам прочитано :puke:
    СОВЕТ : Секогаш кога ќе помислите на јадење , и да сте мртви гладни отворете ја темава следи низа на гадење и губење на апетит во рок од 5 минути
    препорачливо за оние кои се на диета!

19. firequeenn

firequeenn Популарен член

во црешите што ги јадиме во лето има безброј црви кои не ни знаеме дека сме ги изеле , па едно влакно проблем :)

foreverbeautiful and MacaLove like this.
  20. sweetyears

sweetyears Истакнат член

Лани кога бев на одмор во Албанија,после плажа земавме слатки(бидејки секој ден поминваме покрај неа и ај да купиме нешто).И замислете кога ги земавме слатките да ги јадеме гледам мравки.БЉАК!Плус во кесата залутала и некоја мува....