Не, за жал, ми го спакуваа. Дома требаше да го јадам. Ја отворам кесичката, и што да видам...штрафче. И од кога го најдов тоа, таму немам стапнато. А не ни планирам да стапнам освен ако не сакам да ме отрујат, или убијат.
аа ок, јас си помислив дека си го јадела таму па затоа .. инаку и јас да сум на твое место нема да планирам уште еднаш да одам таму
Еднаш ми се деси да купувам шише 0,5л јогурт го отворам и сипувам во чаша и кога гледам си лебди спајалица . Бљааак од тогаш ширам анти реклама за тој јогурт за да никој не купува. Како прво тоа е метал....деца пијат и сакаат јогурт...бог да чува
Леле уште што не можело да си најдеш во јадење . Мене ми се нема случено вакво нешто, да се надеваме и нема
Додека лепо фино си го јадам тосот опааааа едно метро влакно помеѓу саламата и кашкавалот Ми се згади животот - срамота. Уште и улава ме прави - твое си е тоа, а таа распуштила мрсна коса таму Одсега кога ќе седнувам по сендвичари убаво го анализирам јадењето едно 5 мин па потоа го јадам.
Аууу грозно и мене ми се има случено влакно во тост да најдам тогаш мислам дека не јадев цел ден од самата помисла кога ми се тегнеше влакното уф се наежувам кога ќе ми текне и Да ....не цапнав повеќе таму !!!!!!!!
Толку долго се канев да јадам од мексиканскиот фаст-фуд во рамстор и на крај седнавме, нарачувам бурито (или што и да беше) и ооооп бубачиња ситни у марулата Ми се превртија цревата Башка со беше бајато и лепчето и филот внатре, само подгреано у микробранова и гратис калории од бубачки.....бљаааккккк. Никад више таму!!! А вакви додатоци (влакна, мушички) редовно наоѓам дома у манџите на баба ми, и во истиот момент си станувам од маса
у сендвич влакно ма ајде тоа ми се има случено 2 пати да не се надеваме на 3 пат и нека пазат како готват храна а не земи стави и готово па ова е за во уста не е за куче господе
Леле истото и мене ми се има случено во млечен ресторан во битола,си јадев од кифлата и кога в уста влакно ми дојде, бљааааак
Уфффффф еднаш јадев јебче и на сред залак нокт грознооооооо Ваљда жената дур месела и се скршил ноктот и си останал внатре или па сечела нокти и после без да ја избрише масата си месела па се залепил, блјак. И влакна ми се има случено да најдам ... Еднаш купив леб исто и кога го свртев да го исечам бубачка залепена
Како не им е срам да ви даваат таква храна па за што плаќате таму и пак сте гладни срамота е тоа што се случува се згрозив кога го прочитав ова
Темава е само за диеталци ! Ми се случува да наоѓам разни глупости по храната која ја јадам надвор од дома, да ! Еднаш во тостот, лушпа од салама и конец и тоа заедно беа . Ми се згади од се живо во тој момент ! А и влакна доста често наоѓам , во моментот ми се стемнува пред очи , ми се гади до бескрај .
Бевме излезени на кафе со еден другар и со првата голтка од еспресото во уста му влезе стоногалка, јас ќе повратев а не пак тој, уффф никогаш веќе не одам таму
Пред една недела за викендот бевме излезени со другарките на палачинки. Како си ја јадев палачинката и мислев мое е влакното, но не било и кога го истеглив од палачинката ми идеше да повратам. Леле ама грозноооооо.
ми се има случено мене и мравка да најдам во тостот во Пинк Пантер отидов зад една грмушка и Спојлер повратив но никој не ме виде
Ми се чини после сите додатоци што ги прочитав три дена нема да ми текне на храна , па не да помислам да ставам в уста Како прво не можам да ги сфатам тие луѓе што намерно ставаат такви додатоци(прочитав во ваши постови за во кафето или пак во чаша вода ) па како немаат тие луѓе малку обзир,култура,добро нема нив да им се згади ако на нив некој така им направил? Па имаат храброст некому да плукнат во неговата чаша па после другиот да му ја пие плуканицата БЉАК, погадно нешто немам прочитано СОВЕТ : Секогаш кога ќе помислите на јадење , и да сте мртви гладни отворете ја темава следи низа на гадење и губење на апетит во рок од 5 минути препорачливо за оние кои се на диета!
во црешите што ги јадиме во лето има безброј црви кои не ни знаеме дека сме ги изеле , па едно влакно проблем
Лани кога бев на одмор во Албанија,после плажа земавме слатки(бидејки секој ден поминваме покрај неа и ај да купиме нешто).И замислете кога ги земавме слатките да ги јадеме гледам мравки.БЉАК!Плус во кесата залутала и некоја мува....