Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Непосакувани „додатоци“ во храната

Дискусија во 'Храна и пијалаци' започната од Offspring, 29 јули 2010.

1. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    Мојава случка ми го згрози зивотот,јадев во еден ресторан си порачав гулас со месо и така јадејки гледам несто црно оно една бубачка од тие црните сто најчесто по кујни и канали одат мозеби 3-4цм бесе толку ми се згади сто навистина ми дојде нагон и повратив среде ресторан :puke:

2. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Еднаш си купив тост, си јадам и гледам влакно.. аууу толку ми се згади, го флив тостот цел и после долго време ми требаше пак да пробам тост :worried:

3. DeDee

DeDee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    34
    еднаш за доручек со другарка ми си купивме кифли..ии кога стигнав јас до средина негде од кифлата излезе бубачка :puke: :x :bug: ми се згрози животот. после морав да испијам две шишиња вода и да изџвакам цело пакетче мастики :worried: уште ми се грози коа ке помислам

4. Shopaholic77

Shopaholic77 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    109
    јас имам најдено дури и комарец . Кога бевме нојќно време незнам колку беше саатот , порачав тост и кога го донесоа јас јадев и кај кечапот забележав нешто црно и кога го фатив имаше крилца и беше комарец , многу се згадив :puke: , па дури и не платив само му кажав какви се безобразни му кажав за комарецот и си заминав . И од тој ден повеќе не јадам од тој кафич . :^)

5. the.one

the.one Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    797
    Пред неколку дена.. Си излевам во дворот и си кинам свежа праска од дрвото. Нема ништо поубаво од тоа. :mm: И си јадам јас, си уживам, кога наеднаш ми мрда нешто во уста!
    Веднаш плукнав, но бељата веќе беше направена. :( Црв, од тие прстенастите. Нема нешто што повеќе мразам одколку црви. Ако можам сите ќе ги истребам, мамето да им го ****. :devil:

На mileystar и MandyLane им се допаѓа ова.
  6. angel4e121

angel4e121 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 август 2010
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    291
    Уффф ми се нема многу пати случено но еднаш јадев сладолед и кога стигнав до пола ми дојде нешто тврдо и го грицнав јас и ми дојде еден прегрд вкус и го плукнав во рака кога видов што да видамм од оние бумбарите црни што се леле немате појма после дома цела вечер повраќав и еве ден денес од таму ми нема текнато сладолед да купам :shake:

7. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.816
    Допаѓања:
    25.464
    Повеќе од влакно немам најдено ништо никогаш, пу пу пу.
    Mи се чини да најдам бубачка или ЦРВ, ќе умрам на лице место. :sweat:

8. KejtiKaulitz

KejtiKaulitz Истакнат член

Се зачлени на:
    12 февруари 2010
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    43
    Влакно.. бљак. На еден другар во тостот имаше 50 денари. Тој го фрли и отиде друг си купи хахахахах х)

На koritsaki му/ѝ се допаѓа ова.
  9. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.838
    Лелее бубачка во бурек, влакно во тост(неколку пати), влакно во палачинка(купена), некои чудни ствари некакви делчиња од нешто во хамбургер, мува во кафе. Се ова имам најдено и после тоа од таа сендвичара, продавница, кафич, никогаш ништо немам купено :puke: :puke: :puke: :puke:

10. smiley-32

smiley-32 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    532
    Допаѓања:
    511
    :puke: :puke: мува во тост ,плунка во бурек :puke: итн.

11. the.one

the.one Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    797
    ААА! До пред малку бев кај баба ми и таа ми даде едно чоколадо. Кога го апнав, падна едно црвче на земјата од него. Сто пати и имам кажано да не купува од таа продавница! |(

12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Hајнепосакуван дотаток ми е циметот :puke: знам дека е реален додаток, ама не го можам, ми се ежи цело тело од неговата миризба :D Hе знам зашто, одвратен ми е
    Hе сакам ни луто, ни ептен солено
    Eднаш со мајка ми гиро нарачавме, абе соллл солллл солллл :devil: Aман некои луѓе не сакаат сол господе боже
    па остај сами ќе си стаиме колку сакаме, свинското кај само по себе си е солено (бар за мене е) уште и дупло сол, а јас не можам да поднесам пресолена храна, цела потекувам

а за онака реално непосакуван додаток, еднаш и варев на една другарка кафе, и лујџе, мртва бубашваба не знам од кај се најде во кафето :rofl: може била жива, ама сум ја скувала уз варење

Jао фацата на типката и беше прајслес, башка и се напи :rofl: :rofl: врв!

13. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Пред две ипол години бевме на ексурзија Будимпешта-Прага-Виена. Беше интересно, но сепак таквите патувања се напорни, па додека се шетавме во Виена огладневме. Наидовме на една сендвичара каде што меѓудругото правеа и гиро. Јас дотогаш немав јадено, не ми изгледаше убаво, ама дечко ми почна да ме убедува дека многу било вкусно, дека по цели денови во Грција само тоа јаделе, дрн дрн и ајде викам...
    Ај што не беше право грчко гиро, туку некое си турско гиро „гурум“ ли се викаше, ѓавол да го носи, полно со кромид, па и после неколку залаци внатре најдов влакно!
    Ах леле, ми се згади животот! Го фрлив во првата корпа, дечко ми за рака и правец во Мек Доналдс.
    Ама затоа летово во Грција пробав право гиро и не сум веќе скептик :)

14. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Лудо ни јас не поднесувам цимет , сите ми се чудат како не го сакам . Еднаш јадев палачинка во еден наш ресторан и одозгора многу цимет . Одтогаш нонстоп кај и да одам , кога нарачувам кафе , чај , палачинки нагласувам да нема цимет . Затоа што ептен тренд стана цимет да ставаат :^)

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Twilight

Twilight Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    62
    Допаѓања:
    29
    Камен во тост..жити се.. |( ќе си го скршев забот.. :worried: веднаш го фрлив и оттогаш не сум стапнала таму.. :fubar:
    Исто така..влакно во сладолед, правец -> корпа.. :puke:

16. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    1.702
    Допаѓања:
    10.125
    влакно во салата со домати едно големо црно гарант сите го видоа ама пак јадеа :puke: па и жената шо седеше до мене ми вика сакаш салата? изгубив апетит и си испаднав од кујната и сеа шо ми текна ми се повракја ...одвратно

17. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.013
    Допаѓања:
    81.351
    Не спаѓа вотката во храна, меѓутоа (за среќа) само тогаш ми се нудеше прилика за бесплатен додаток плус во неа - мувичка, удавена, опиена како си пливка по површината.
    Дигнав узбуна и доаѓа келнерот ми вика, као за да се оправда - е арно де, пијана е, нема да те изеде.
    Море ќе ја изедеш ти чашата по глава со се' мушицата ама ај, вежбав пристојно однесување. :D

18. dolly.doll

dolly.doll Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    594
    Допаѓања:
    505
    Eднаш во леб најдовме бубачки ! :puke: Друго не се сеќавам :^)

19. LaBella

LaBella Популарен член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    1.045
    Допаѓања:
    1.095
    Си јадам јас така со сласт едно убаво блокче ципирипи...

... и ме поздрави едно црвче бело што си ровареше на чоколадово ... фала богу ја затворија продавницата

20. LadyH

LadyH Истакнат член

Се зачлени на:
    4 август 2011
    Пораки:
    320
    Допаѓања:
    85
    најдов еднаш некое неидентификувано црно парче што ли беше и еднаш кратко црно виткано влакненце во францускиот од бифе, искрено се надевам дека е од косата на продавачот :puke: