едно од најјјјјјјјј непосакувани податоци во храната е влакно од коса и тоа два метарско и од продавницата што ни е во школото и тоа 3 пати купив и три пари влакно видов и бај бај идам надвор купувам
Во Египет слаткарницана си порачав еклер. Ми го донесоа и на изглед мераци. Оп со вилушката да каснам , влакно, ма какво влакно- влакниште. Тогашниот дечко кога виде лом ги направи. Ми донесоа друг ама од гад не го пробав.
уф најнепосакувано што можи е влакно бљак,,,, а еднаш во прилеп со сестрами и еден братучед на кафе,и и носат на сестрами големо макијато и колку што беше голема шолата толку беше голем отпечатокот од црвен кармин на него уф грозно
Мравки живи во тост еееееееј ! Од тогаш немам појдено во тоа кафуле . Си порачав тост така за мерак изгледаше го зедов парчето и почнаа мравки да излегуваат . му го тупнав тостот в лице и си заминав
Cабајлево ми се јадеше бурек и тоа од месо,инаку ретко јадам од месо,повеке со сирење го сакам,и така гладна седнав и јадам набрзина и ми смириса неубаво некако на живо месо,го отворам бурекот на среде и гледам месото е уште живо,пола беше готвено пола розе A како бев гладна
За време на зимскиот распуст со другарките бевме седанти во сендвичара и јадев тост кога гледам нешто црно и мислев од тостот нешто кога гледам мушичка ама тро поглемка ми се згади јадењето. Исто така имам во слаткарница на едно преубо слатко влакно на средина огромно чоек можи да се задави од тоа
Црвче во чоколадо, чоколадото да било со поминат роки идам на продавачката и го враќа и она вика од топлото шо е изедело се црвче и ја и викам женска погледни си го рокот и она ми вика аа па незнам некој ми го подментал и ја си зимам милка и си излавам и ја остаив она да си ја плати.
Мене не ми е толку грозно од влакно зашто кога ќе најдеш жив црв во чоколадо сфаќаш дека има и пострашен додадок од влакното. Си кршам коцка и тап, мевце. Живо. И во цреша. Јас црешите ги јадам цели, без претходна проверка. И пак живо месо во нив. И за да биде полошо, сум ја гризнала таман за тој да излезе да си прошета низ уста.
Да ги берев влакната што сум ги пронашла во јадење перика ќе направев до сега. Најмногу од тоа се гадам и секогаш мене ми се наоѓа.
Не ми се случило сега во брзо време, но ми се има случувано.. Многу се грозам кога ќе видам влакно , ми иде да повратам.
Сега моментално јадам и кај најдов темава д аја отворам,ми се згади па некој дури и нокт насол аууууу блјакк
хаха многу често наоѓам влакно во јадењето, а многу ми е гнас од тоа да најдам нешто во јадењето. Сепак престанувам тогаш да јадам, па по некое време заборавам па почнувам одново се разбира нешто друго
Ми се има случено и мислам дека за малце ќе повратев. Мајка ми конечно ме натера да каснам од баклавата на мајката на една нејзина пријателка (значи тоа е стара жена) . Во устата со јазикот го тегнев влакното . Ми се идеше на мајка ми во лице да и исплукам, оф бе само да гледаш атер да направиш на народот, а после повраќај си дома .
Ја читам темава и еден леген со повраќаници наполнив.Ми се згрози од постовиве.. Ја еднаш изедов мува во сладолед.И после ногата од уста ја извадив..кутрата само таа останала. Инаку и на многу други места ми се случувало ова..
аууу мене ми се има десено.. бљаккк пиев сок **** и одеднаш внатре здогледав од оние штипалки незз како се викаат тие бубачки а другото... нарачав хамбургер и коа ми го дадоа внатре имаше две влакнаа не беа мн големи али беа доволни да повратам .||||||||||