А исто така мистерија е и Јусуф, детенцено од улица што и` помогна на Зехра. Чиво ли детенце е, штом бил од Харманли...? А и оваа Фатма-ва, све живо испокрши во конакот.... против уроци.
Ne gi gledav pocetnite epizodi i mozebi ke tropnam pogresno so prasanjeto no me interesira dali se znae koj e tatkoto na Zehra od kogo zabremenila ucitelkata?
Јас мислам дека претставува симбол на тоа дека таа е главна во племето на Кирманови.Инаку,на мене многу ми се допаѓа серијата,интересна ми е содржината и ме наведува да се чудам и да се крстам какви се не луди луѓе со заостанати традиции и обичаи ги има на овој свет?!
^ Спојлер Мајка и` само ќе стигне да и` каже дека ќерка и` не умрела. Тогаш Мелек ќе се заангажира повеќе, ќе бара да го отворат гробот на детето и Девран ќе и` каже дека Зехра и` е ќерка.
Точно, на натабану траат по 45 минути, кај нас двојно, можеби и подолго. Скоро како оригинал епизода ако не се лажам. Инаку сме при крај со првата сезона, а од втората иако има неколку епизоди снимено, се`уште не е завршена во Турција. Напротив, мислам дека пред некој месец и започна всушност. Не` очекува јак пресврт како и да е. Спојлер ама највеќе ми е криво што ќе ја сменат глумицата за Мелек.
женски ајде во spoiler нека пише некој што ќе се случува понатаму јас сум многу нестрплива ....пак ќе си ја гледам само сакам да знам што ќе биде највеќе ме интересира со Мелек што ќе биде
Pogrda glumica nemozea da stavat inace ima li nekade da ja gledam osven na natabanu, na primer da ja simnam cela sezona pa da si gi izgledam site epizodi odednas?
Леле оваа Зехра ја утепаа веќе, толку тепање...уште и мирно стои врати таму бе глупа една. Стварно и како ја вреѓаат парталка, ваква таква... Спојлер Али ќе ја силува и трудна ќе биде така ли ќе биде ми кажа братучетка ми нешто ама некој што гледал нека ми потврди...
Значи досадно стана веќе..Оваа Зехра од првата епизода е со кечап на уста ја протурија од ќотек кој ќе стигни мава на неа,оваа Зумрут не ја тепаше сега и таа почна..Немаат на кој па ајде сите удри на девојчето.Најголеми дебили во цела серија ми се онаа бабата и Бехије поодвратни створења нема Па и тој мажот на Бехије ништо без неа не прави таа му е мозокот за се.Сега и глумицата ја сменаја и мислам дека ќе биди досадно само ќотек ништо ново...