дали ја гледавте вчерашната епизода?Добро бе како може да и праи така на Мелек??(за Девран)И да му е жена,абе кое право да мислиш да ја убиеш?Која тредиција бе,имај човечност алоо она име ќерка на која и го упропасти твојата ,,фамилија'' животот.Кај не си ага па си ги дигаш акциите.Мизерен човек кој мисли само на себе...
Уште трае.Ова е втора сезона. Па, по правило треба да се вика малечката невеста ама дека нели има индиски филм на сител па го сменија во неправда.
Галапче 92 епизода е ...а малечката невеста ќе им ја оставам на внуците како АМАНЕТ да ја гледаат во ДОЛИНАТА НА ВОЛЦИТЕ ахах.Шала на страна ова ќе е оффтопик али мајката бре МН траа околу 7-8 години
Zarem i indiskiot uste trae? Leeee..Taman kako sto tera i so vnucite ke si ja gledame,valjda 22 sezona
Гледа ли бре некој Зехра,пошто гледам нема коментари ?? Инаку колку за информација Зехра се породи и умре синоќа Мелек се изнаплака.....Освен ако не е финта, демек умре, за да може да избега....ке видиме понатака како ке се одвива......
Ич не се секирам ....кај турциве ништо чудно, некого сто пати ке го ранат со пиштоли со пушки и пак ке стане, а некој само од едно боцкање со некое ноже одма ке умре...
Јас мислам дека е некоја финта за да можат да избегаат. На крајот од 66тата епизода додека е жива(онесвестена) Зејнеп и става некаква инекција на Зехра и потоа им кажува дека е мртва