Спојлер Финта било на азад и зејнеп а па јас мислев вистина било и така вчера ја гледав и се изнаплакав напразно будала јас тие пари земат а јас вчера ко будала плачам мислиш ми отепаа некој близок за на крај пак жива да биди зехра ама бре човече откако станав мајка не можам да си ги контролирам солзите пред тие да пуштат солза јас веке потекувам ахххх треба да престанам да ја гледам оти понатаму се е катастрофа овај сценаристот што ке му текни прави инаку ова е единствената серија што ја гледам се прашувам како ли ке заврши инаку ако умри по втор пат нема да плачам си ветив тие пари земат а ти плачи
Абе што е ова со Зехра? Спојлер Зошто вака да умре? Жално.. осеќам ќе се изнаплачиме со мајка ми вечер.
Спојлер Трик е на азад и зејнеп погоре пишав дека трик било а за ова незнај ни Мелек за чабе не трошете си ги солзите како мене тој ден кога го гледав така се изнаплачив што после цел ден имав главоболка
Спојлер Не е навистина мртва Зехра. Е многу ме изнервираа старана(не ми текнува како се викаше), Бехие, Зумрут.... значи ни малце грижа на совест да се немало, така сакала субдината, така и било пишано... Ајде за Бехие знаеме, но овие другиве...па оваа Зумрут колку е глупава не можам да поверувам.
Кога откривате информации за нешто што уште не се случило ставајте ги во спојлер (се наоѓа во редот кај смајлито, четвртото иконче), некој сака да види што ќе се случи, а не да прочита предвреме.
Κаκо можеше Мелеκ да го остави бебенцето па нејзино внуче е. Побитно и е да напρави да стρадаат Κиρманови одκолκу животот на малото.
А како можеа Кирманови да ја тераат на сила да роди бебе Зехра и тоа зачнато со силување и покрај ризикот за смрт на мајката бидејќи има само 15 години?Како можеа Кирманови цело време да малтретираат невино девојче,да го тераат да им работи,да им чисти и на сето тоа колку само ќотек изеде?Како можеа да и забранат на чита книги,да се образува,да биде среќна покрај својата мајка?Од тие Кирманови еден не е салам.Малку им е и ова.Очите да не му ги видат на Џемал. Или што би рекла јас,една прачка земи и на сите по ред.А што е врската со тој градоначалникот и внук му со Зехра?Не го гледав отпочеток а сега даваат некои снимки како тој ја фрла Зехра во реката?
Спојлер како што гледав азад ке и кажи на Мелек дека е жива и тие две ке се сретнат и исто така девран ке ја остави да си замини Мелек и кога ке си одат ке дојди тој што и се заканува на зејнеп не знам како се викаше и ке му кажи на девран дека зехра е жива и тој ке ги бара па пак ке има бегање и до тука има видев дека само на дека азад ке им помогне да избегат тоа гледав на јутубе е сега дали ке успеат останува да видиме ама мислам ке ја вратат назад зехра секогаш ја враќале па и овај пат ке успеат Па тој градоначалникот рашид на почетокот таткото на Мелек ја даде зехра на рашид и тој тогаш ја фрле затоа што девран го натера Оти зехра имаше избегано со Мелек затоа
Јас не ги опρавдувам нив и нивните постапκи, Зехρа многу патеше во таа κуќа но детето не е виновно за ништо па да биде оставено во џамија.
Спојлер е аман више.... во вечерашнава епизода, таман Девран и дозволи на Мелек да си оди дојде оној Шијар и му кажа дека Зехра е жива и дека ке бегаат а Азат им помага. И после сите перипетии Азат со триста напори успеа да ги однесе до границата со Сирија и ги качи на коњ,а во меѓувреме девран цело време ги следи, мелек падна од коњ и демек не може да стане и ја испраќа Зехра со еден старец кој ги носеше и така заврши. Веднаш на фрагманот што го даваат за следната епизода Девран качен на коњ, ја нашол Мелек и ја врзал за коњот и одат низ пустината. Истата Мелек што пред 5 минути не можеше да стане и да продолжи да бега со керка и сега може да оди врзана со јаже за коњот....абе глупости....кога ке ја затупат овие на турскиве филмови па немаат крај со глупостите, само колку да се сними ем
Истото беше и кога таткото на Девран го криеа во планинската куќа што изгоре.Демек Зехра слуша гласови од таванот ама никој не и верува,а што ги кошта да проверат чисто онака и колку пати можеја да се спасат Зехра и дедото ама како на филм.Сите исповлегоа во куќата и бараат низ сите соби а на таванот не им текнува да проверат?Мислам да беше еден,ама Мелек,Азат...барем на нив им работи кликерот ама како насила да се прават глупави. @auroraa Знам дека детето не е виновно ама стварно сум изрволтирана од тоа што и го рават на Зехра и Мелек.Знам дека е серија ама ете има такви случки и во реалноста инаку ништо немам против тебе,само коментираме за серијата нели убаво е да има дискусија п.с.Се знае колку епизоди има или...?
Што ке му текни на сценаристот прави живи глупости јас веќе ни ја гледам само помалце на јутубе колку да видам што понатаму се случува и тоа на кратко а во канал 5 одамна престанав да ја гледам