Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Неправда (Küçük Gelin) [Канал 5]

Дискусија во 'Серии и емисии' започната од Dream-Girl, 26 август 2014.

1. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    Финта било на азад и зејнеп а па јас мислев вистина било и така вчера ја гледав и се изнаплакав напразно будала јас тие пари земат а јас вчера ко будала плачам мислиш ми отепаа некој близок за на крај пак жива да биди зехра ама бре човече откако станав мајка не можам да си ги контролирам солзите пред тие да пуштат солза јас веке потекувам ахххх треба да престанам да ја гледам оти понатаму се е катастрофа овај сценаристот што ке му текни прави инаку ова е единствената серија што ја гледам се прашувам како ли ке заврши инаку ако умри по втор пат нема да плачам си ветив тие пари земат а ти плачи
    (facepalm):D

На ana-0258 и Orthophill им се допаѓа ова.
  2. ana-0258

ana-0258 Активен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2

Каде ја гледаш? На канал 5
    Зехра сеуште не е породена

3. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    На јутубе ја гледам иако не разбирам ништо ама пак ја гледам:)

На ana-0258 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. marija.980

marija.980 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2014
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    662
    Знае ли некоj што ке се случи понатаму со Зехра ? :?:

5. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.003
    Допаѓања:
    33.811
    Абе што е ова со Зехра?
    Зошто вака да умре? Жално.. осеќам ќе се изнаплачиме со мајка ми вечер.

6. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Аман бе,сигурно умре или некој трик е?
    Кој гледал нека сподели информација:sweat:

7. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    Trik e na zejnep I azad mislam.

8. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    Трик е на азад и зејнеп погоре пишав дека трик било а за ова незнај ни Мелек за чабе не трошете си ги солзите како мене тој ден кога го гледав така се изнаплачив што после цел ден имав главоболка
    ;)

9. ana-0258

ana-0258 Активен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2012
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    2
    Не е навистина мртва Зехра. Е многу ме изнервираа старана(не ми текнува како се викаше), Бехие, Зумрут.... значи ни малце грижа на совест да се немало, така сакала субдината, така и било пишано... Ајде за Бехие знаеме, но овие другиве...па оваа Зумрут колку е глупава не можам да поверувам.

На ceca-1 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    A znae li nekoj kako ke zavrsi serijava??

11. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.108
    Кога откривате информации за нешто што уште не се случило ставајте ги во спојлер (се наоѓа во редот кај смајлито, четвртото иконче), некој сака да види што ќе се случи, а не да прочита предвреме.

На Val-Dim, tessie и Kukla994 им се допаѓа ова.
  12. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    Секоја недела во 19 часот има директно нова епизода на www.samanyolu.tv/canli-tv

13. auroraa

auroraa Популарен член

Се зачлени на:
    24 април 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    843
    Κаκо можеше Мелеκ да го остави бебенцето па нејзино внуче е. Побитно и е да напρави да стρадаат Κиρманови одκолκу животот на малото.

14. malecko5

malecko5 Популарен член

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    1.613
    Допаѓања:
    1.137
    Sto ke se sluci so bebeto i dali Melek ke doznae deka e ziva Zehra?

15. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    А како можеа Кирманови да ја тераат на сила да роди бебе Зехра и тоа зачнато со силување и покрај ризикот за смрт на мајката бидејќи има само 15 години?Како можеа Кирманови цело време да малтретираат невино девојче,да го тераат да им работи,да им чисти и на сето тоа колку само ќотек изеде?Како можеа да и забранат на чита книги,да се образува,да биде среќна покрај својата мајка?Од тие Кирманови еден не е салам.Малку им е и ова.Очите да не му ги видат на Џемал.

Или што би рекла јас,една прачка земи и на сите по ред.А што е врската со тој градоначалникот и внук му со Зехра?Не го гледав отпочеток а сега даваат некои снимки како тој ја фрла Зехра во реката?

16. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    како што гледав азад ке и кажи на Мелек дека е жива и тие две ке се сретнат и исто така девран ке ја остави да си замини Мелек и кога ке си одат ке дојди тој што и се заканува на зејнеп не знам како се викаше и ке му кажи на девран дека зехра е жива и тој ке ги бара па пак ке има бегање и до тука има видев дека само на дека азад ке им помогне да избегат тоа гледав на јутубе е сега дали ке успеат останува да видиме ама мислам ке ја вратат назад зехра секогаш ја враќале па и овај пат ке успеат
    Па тој градоначалникот рашид на почетокот таткото на Мелек ја даде зехра на рашид и тој тогаш ја фрле затоа што девран го натера Оти зехра имаше избегано со Мелек затоа

17. auroraa

auroraa Популарен член

Се зачлени на:
    24 април 2013
    Пораки:
    391
    Допаѓања:
    843
    Јас не ги опρавдувам нив и нивните постапκи, Зехρа многу патеше во таа κуќа но детето не е виновно за ништо па да биде оставено во џамија.

18. Toprak

Toprak Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2012
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    277
    е аман више.... во вечерашнава епизода, таман Девран и дозволи на Мелек да си оди дојде оној Шијар и му кажа дека Зехра е жива и дека ке бегаат а Азат им помага. И после сите перипетии Азат со триста напори успеа да ги однесе до границата со Сирија и ги качи на коњ,а во меѓувреме девран цело време ги следи, мелек падна од коњ и демек не може да стане и ја испраќа Зехра со еден старец кој ги носеше и така заврши. Веднаш на фрагманот што го даваат за следната епизода Девран качен на коњ, ја нашол Мелек и ја врзал за коњот и одат низ пустината. Истата Мелек што пред 5 минути не можеше да стане и да продолжи да бега со керка и сега може да оди врзана со јаже за коњот....абе глупости....кога ке ја затупат овие на турскиве филмови па немаат крај со глупостите, само колку да се сними ем

19. ceca-1

ceca-1 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    2.083
    Допаѓања:
    5.093
    Истото беше и кога таткото на Девран го криеа во планинската куќа што изгоре.Демек Зехра слуша гласови од таванот ама никој не и верува,а што ги кошта да проверат чисто онака и колку пати можеја да се спасат Зехра и дедото ама како на филм.Сите исповлегоа во куќата и бараат низ сите соби а на таванот не им текнува да проверат?Мислам да беше еден,ама Мелек,Азат...барем на нив им работи кликерот ама како насила да се прават глупави.
    @auroraa Знам дека детето не е виновно ама стварно сум изрволтирана од тоа што и го рават на Зехра и Мелек.Знам дека е серија ама ете има такви случки и во реалноста инаку ништо немам против тебе,само коментираме за серијата нели убаво е да има дискусија:D

п.с.Се знае колку епизоди има или...?

20. dzanina

dzanina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    291
    Допаѓања:
    117
    Што ке му текни на сценаристот прави живи глупости јас веќе ни ја гледам само помалце на јутубе колку да видам што понатаму се случува и тоа на кратко а во канал 5 одамна престанав да ја гледам